Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a párommal ha nagyon rossz a szex?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve a párom 1 perc alatt elmegy, velem mit sem törődve, szeretem, de így nem bírom sokáig.. 23/L2024. júl. 7. 22:31
11/23 anonim válasza:
Ő nem szeret téged csak hasznàl üritésre, undorító, önző ember rég kirúgtam volna...
12/23 anonim válasza:
Lassan egy éve korai magömléses ÉS önző is. De azt írod nem bírod sokáig. Csak én érzem ezt nevetségesnek?
Teljesen mindegy ki mit fog mondani. Neked ez így jó. Ha nem volna jó, akkor össze se párkapcsolatoztál volna vele.
13/23 anonim válasza:
Ez nem szex, nem kapcsolat egy szégyen szànalmas kis suttyó ffival kezdj..
14/23 anonim válasza:
Te döntöd el mi neked a fontos ebben a kapcsolatodban.
15/23 anonim válasza:
A kapcsolattal van gond, esetleg nem vonzodik hozzád annyira, ha ilyen érdektelen.
16/23 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy ez igy neked nem jo
17/23 anonim válasza:
Ne szakíts! Egy évig nem volt probléma, hogy egyperces lúzer a pasid, csak most lett az??? Én is találkoztam már gyorstüzelővel, de nem hogy egy évig tarthatna, de második alkalma se volt. Ha neked meg eddig jó volt, legyen jó így életed végéig. Szerencsétlen.
Persze csak viccelek. Mert tudom, hogy troll vagy. 😉👍
18/23 anonim válasza:
Annak orulj hogy nem 30 percig dug, az sokkal szarabb
20/23 anonim válasza:
Nem. Ne szakíts. Mondd meg neki menjen kezeltesse magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!