Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kategóriába sorolnátok egy ilyen péniszt?
Figyelt kérdés
A méretei alapján értem.
Kérek mindenkit, hogy az előre megadott választási lehetőségekből válasszon.
Erektált hossz:
13,2 cm
Erektált átmérő:
3,8 cm
Erektált kerület:
11,9cm
júl. 7. 18:44
11/20 anonim válasza:
Teljesen átlagos, a normál kondomokat ilyen vastagságra gyártják illetve hosszra is átlagosnak vagy enyhén átlag alattinak mondható.
12/20 anonim válasza:
Az átlag 15-16 között van (egészséges európai férfiak). Vastagságra pedig 12-13 kerület.
13/20 anonim válasza:
#9 6 vagyok. Gondoltam. A keplet jó, de az kör keresztmetszetű dolgokra érvényes. A pénisz nem az. 4 centi szélességű pénisz szinte biztos, hogy 12,56 kerület alatt lesz.
14/20 anonim válasza:
Szexualitás, azon belül heteroszexualitás kategória. De szerintem erre magadtól is rájöttél...
18/20 anonim válasza:
Most légy őszinte magadhoz: Ha elégedett lennél a méreteddel, akkor itt kérdezgetnéd a népet, hogy jó-e, vagy csak használnád amid van?
19/20 anonim válasza:
Beszéltem már tényleg kiemelkedő jó csajjal, volt is köztünk ez az :) ő att mondta ha valakinek 14-15 centinel nagyobb van az dugja fel magának ne neki. És ez nem vmi kamu maszlag.
20/20 anonim válasza:
Nekem kb. ez a maximum ami még kellemes tud lenni, még egy kicsit nagyobb oké, de annál nagyobbat illetően egyetértek a 19-es válaszban leírtakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!