Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik kategóriába sorolnátok?
Mindenki másképp csinálja, de nyilván be tudja sorolni a lepedőakrobatikát valamilyen kategóriába. Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mi tartozik az egészséges és kevésbé egészséges vagy perverz kategóriákba.
Véleményem szerint:
Az egészséges kategória az férfi és nő között lezajló szeretkezés, vaginális úton történő közösülés.
Az orális kényeztetés még súrolja a határokat, az anál már az egészségtelen kategória, a hármas szexel egyetemben.
Ti hova sorolnátok a szexuális szokásokat?
(Kor és nem nem érdekel, úgyis mindenki azt ír amit akar :) )
Nekem az orális alap így természetes
A 3as az nekem perverz ahogy az anális is.
24N
Én egészséges kategóriába sorolom magam, nekem az orál alap oda-vissza,lightosabb bdsm, anál is természetes nálam(de csak kapcsolatban)
Még a hármas felállást is kipróbálnám (2nő 1 pasi) Bár az már nem èpp a klasszikus szex kategória.
N
2# vagyok
Attol , hogy kiprobaltuk a parommal, es baromira izgat, elvezem en is, o is. Meg amugyis nagyon erzekeny terulet a fenekem,izgat, ha van vele foglalkozva. Ha nem igy lenne, nem analoznek es nem lenne termeszetes szamomra.
21 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!