Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen kategóriába sorolnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kategóriába sorolnátok egy ilyen péniszt?

Figyelt kérdés

A méretei alapján értem.

Kérek mindenkit, hogy az előre megadott választási lehetőségekből válasszon.

Erektált hossz:

13,2 cm

Erektált átmérő:

3,8 cm

Erektált kerület:

11,9cm

júl. 7. 18:44
A kérdező szavazást indított:
Átlagos hossz, átlagos vastagság
Átlagos hossz, de vékony
Rövid, de átlagosan vastag
Rövid és vékony
Extra rövid és átlagosan vastag
Extra rövid és vékony
Extra rövid és extra vékony
57 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
28%
Q vastagság teljesen átlagos. Hosszúra picit rövidebb. Van sok nő, akiknek rövidebb a hüvelye, szerintem ha a férfi ügyes nincs gond. Amíg nem önző és nincs kisebbségi komplexusa!
júl. 7. 18:48
 2/20 anonim ***** válasza:
4%
#1 Meddig akarjátok hülyíteni őket ezzel, hogy jó ez a méret?
júl. 7. 18:52
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
#2 Miért nem jársz utána Sherlock hogy ki mond igazat vagy ki nem?
júl. 7. 18:54
 4/20 anonim ***** válasza:
16%
A 13 cm itt olyan, mint magasságban a 170 centi. Mindenki tudja, hogy nem sok, de a nők jelentős része elégedett lehet vele, ha a férfi jól használja.
júl. 7. 19:04
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
2. Páromnak 17 cm hosszú és 5,5 cm vastag. 3 év alatt nem szoktam meg teljesen a méretét, van hogy picit kellemetlen. (Hetente látjuk egymást)
júl. 7. 19:06
 6/20 anonim ***** válasza:
0%

#1 Sok nő? Hol vannak ezek a nők? Eddig 20+ partnerem volt és egytől egyig simán bírták a 17 centit. Ami nem hatalmas, de jóval nagyobb, mint a 13 centi.

A vastagság is átlag alatti.

Amúgy a kerületet számoltad vagy mérted? Túl tökéletesnek tűnik formára.

júl. 7. 19:06
 7/20 anonim ***** válasza:
23%
Olvastam egy statisztikát ahol az európai országokban elok gond nélkül bevallottak olyan számokat amivel 13-14 centis atlag jott ki. Persze kivétel mi magyarok népe volt ahol valami 17 centi jött ki . Persze mi kivételes nép vagyunk ezek szerint lol.
júl. 7. 19:17
 8/20 anonim ***** válasza:
90%

Abba a kategóriába sorolnám, hogy jó lenne, de a pasikat úgysem lehet meggyőzni semmiről.

Abba a kategóriába sorolnám, hogy a “tulajdonosa” nyugodtan használhatná, ha értene a nőkhöz

Abba a kategóriába sorolnám, hogy a pasiknak a farokméricskélés helyett magukon kellene dolgozni, hogy elviselhető társaság, és jó szerető váljon belőlük

júl. 7. 19:29
 9/20 A kérdező kommentje:

Köszönjük a szavazatokat, jöhetnek még!

A vitákat kérjük mellőzzétek, nem ez volt a kérdés célja. :)

Van egy kutatásunk, amelyben azt mérjük, hogy a szexualitás köréhez tartozó "általános kérdések témájában" az internetes oldalakon milyen minőségű válaszokat kaphatnak a népszerű kérdésekre keresők.

6-os válaszolónak: A méret és kerület az egyik tankönyvünkben található ábra alapján került kiszámításra.

júl. 7. 19:37
 10/20 xKakashix ***** válasza:
62%
#5 Az megint egy más méret teljesen, nekem is 17cm hosszú és 5cm vastag, van olyan partnerem akinek én voltam a legvastagabb, illetve nálam is volt akinek fájt elsőre. Akárhogy nézzük a kérdésben írt méretet, rövid és vékony az átlaghoz képest, akkor is ha ez sokaknak rosszul esik.
júl. 7. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!