Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Nektek kizáró oknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek kizáró oknak számít ha egy férfi sátánista?

Figyelt kérdés

Most nem az ateista divatsátánizmusra gondolok. Nem arra amikor a kis lázongó tinigyerek feketére festi a körmét metált hallgat és telepirszingezi magát, hogy ezzel felbosszantsa a vallásos apuka-anyukát.

Hanem arra, amikor tényleges értelemben véve satánista valaki. Pl én Sátán követőjének tartom magam. Tehát elutasítom a LeVey-féle kamusátánizmust, ahogyan se tetoválások meg pirszingeim sincsenek. Nem vagyok drogfüggő, nem vagdosom magamat se, nem cigizek, semmi ilyesmi. Ugyanis Sátánt a Föld princípiumának tartom, márpedig a testemet is eföldből kaptam és ezzel tartozom, hogy odafigyelek az egészségemre. Szoktam egészségmegőrző okkukt rituálékat is végbevinni.

De most nem mennék bele, mert könyvet lehetne írni.

De önmagában az ha egy férfi sátánistának tartja magát, az kizárólagos okot jelent nektek?

2024. júl. 7. 13:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
apokrif íratok, ahol jézus azt mondta, hogy te is fény vagy meg ő is, és Isten is. mindenki a forrásból jött, Isten egy darabja. csak a le születéstől elfelejted. de vannak gonoszak, és nekik van egy legerősebbike. valószínűleg a neve Sátán. mint írtam a biblia át van írva, úgy ahogy minden más is a történelem, stb. a piramisokat amit a földönkívüliek építettek. mivel még most se tudnák olyan jól megcsinálni. szóval helyes meditálj, és a tantrikus szex is jó, és igen direkt elszakítanak a termeszétől, és mérgezik is a levegőt is, és a vízet is az étel, mindent. csak, hogy nehogy rájöjünk, hogy birkák vagyunk. de attól még van egy gonosz is, és valószínüleg a nevét már tudod. de a 20-as jól írja
2024. júl. 7. 18:41
 22/25 anonim ***** válasza:
70%

Érdekesnek találom ezt a kis diskurzust.

Komolyan érdekelne, hogy ezt ti komolyan is gondoljátok vagy egymást trollkodjátok ?

2024. júl. 7. 18:44
 23/25 anonim ***** válasza:

#22 de jó vagy, mi a kifogásod az enyémmel kapcsolatban?

halál komolyan gondolom. csillagmag vagyok, és azért születtem le ide ebbe a testbe, (fejleteb bolygoról) pont most. hogy a bolygó felemelkedhessen, és a rosszak ne nyerjenek.

te szerinted az emberek egymásra pakoltak több tonnás köveket, és olyan profin kifaragták, amit még ma se tudnánk olyan jól megcsinálni? melyik a logikusabb. hogy herkules feldobálta egymásra őket, vagy hogy idegenek fejlett künyükel megcsinálták?

2024. júl. 7. 19:20
 24/25 anonim ***** válasza:

Úgy látom a téma átment kiiktatásba és vitába.. De én válaszolnék a feltett kérdésre:

Attól függ. Mint írtad, te nem divatsátánista vagy, tehát normális emberként nézel ki, így ránézésre nem jönnék rá úgy se, mi vagy, a külsőd nem taszító számomra. Tehát első körben nem kizáró ok.

Viszont!

További kérdéseim vannak:

- Ha szex közben azt sóhajtom, hogy oh Istenem, vagy Jézusom, akkor az neked váló ok?

- Rám akarnád erőltetni?

- Templomi esküvő kizárva?

- Nagyszüleim előtt képes lennél titkolni amíg meg nem ismernek?

Szóval nem, ha nem vagy gót rondaság, akkor a külsőd nem taszít, szextől nem zárkóznék el... De mielőtt komolyra fordulna a dolog pár kérdés azért lenne.

2024. júl. 7. 19:59
 25/25 anonim ***** válasza:
55%
Igazából nem szól másról az írásod mint hogy háttérhatalom és zsidók. Nem mellesleg egy komplett idióta vagy. Be kéne zárni téged.
2024. júl. 7. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!