Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnátok mesélni az intim kalandjaitokat, ahol fiatalon (20-30) idősebb nővel (40-60) volt kalandotok?
Én még úgy 19 lehettem, és éppen szakítottam az akkori csajommal és akkor ezt hű de nagy katasztrófának éreztem. :D Társkeresőn valahogy szóba elegyedtem egy 50-es körüli hölggyel, s mivel jól elbeszélgettünk megbeszéltük, hogy találkozunk, s mivel én vak vagyok valahogy különösen imponált neki ez.
A város másik végében lakott, de annyira ki voltam lelkileg, hogy mindenképpen csinálnom kellett valamit. :D A buszmegállóba elém jött, felmentünk a lakására, aztán kis idő után már oly mértékben kellette magát, hogy vetkőztetni sem kellett s már az ágyban voltunk. :D
Egyébként jól tartotta magát, nagyon finom bőre volt. Ennek ellenére utána kicsit rossz érzésem volt, mégis csak anyám korabeli nő volt. Ennyi volt, nem volt ismétlés.
Volt bőven (és még most is van rá igényem), mert egy időben totál rá voltam kattanva a tőlem jóval idősebb nőkre, mert a szüzességem is idősebb nővel vesztettem el.
Ha nagyon érdekelnek a kalandjaim megoszthatok néhányat, de csak privátban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!