Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen vízben szexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen vízben szexelni?

Figyelt kérdés
Soha nem próbáltam még, de nem képzelem kellemesnek.

2024. júl. 6. 18:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
Nőként semmit nem éreztem belőle
2024. júl. 6. 22:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Balatonban csináltam. Nekem nem volt jó, hiába nedves ott minden körülötted belül valahogy nem. Jól telepumpal vízzel. Egy tapasztalatnak elmegy de nekem nem jött be.
2024. júl. 6. 22:51
 13/17 Suetonius ***** válasza:
84%

Nekünk inkább a petting jött be vízben - élővízben és fürdőben egyaránt.

Bár ha belegondolok: csiklóizgatás orgazmusig az számít? Mert az bejövős. :P

32F

2024. júl. 6. 23:49
 14/17 anonim válasza:
57%

Többször is Balatonban. Éjszaka a csillagok alatt. Túl part fényei. Szerintem az egyik legjobb. Mikor rá ül a lány az ölembe és a hullámok ringatnak. Egyik legjobb extrémebb hely.

34F

2024. júl. 7. 12:00
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

A folyamatos mozgás alatt kb minden természetes sikos dolgot lemos a víz. Kellemetlen mindkét félnek idővel.

Emellett az se mindegy, hogy milyen vízben huncutkodtok.

Publikus helyeken nem javaslom pl medencéket. A tavak, tengerek folyók szintén nem javasoltak, minden benne élő állat bele szarik, hugyozik, élvez.

Komoly nemi problémáid lehetnek.

Még a sokáig fürdőzés otthon a kádban az se egészséges. Felborul az egyensúly a hüvelyben. Aminek jobbik esetben döglött kagyló szaga van és egy kúppal orvosolható.

Nem javaslom.

2024. júl. 7. 15:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Én szeretem csinálni vízben.. 27N
2024. júl. 9. 10:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Pedig nagyon is kellemes érzés mert a vízben nincs súly és könnyebb mozogni, és mivel nagyon nedves szoktam lenni így abszolút jól csúszik bennem a víz alatt.
2024. júl. 13. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!