Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
Az egyik haverom 30+ veszítette el, most két gyerekes boldog családapa. Ezek szerint a felesége szemében nem volt szégyen. Amúgy sem tudod visszatekerni az idő kerekét, akkor mit filózol rajta? Azzal foglalkozz ami előtted áll, s 28 évesen - főleg ha figyelsz az egészségedre - még elég sok lehetőség van az ember előtt, na hajrá pupák!
12/19 anonim válasza:
Nyilván így maradtál ki dolgokból de még azért fiatal vagy.
13/19 Oldfire válasza:
Nem. Ennek az ellentkezőjét, csak a társadalom sulykolja.
14/19 anonim válasza:
Magánügyed :)
Ha engem kérdezel nem szégyen, nem kifejezetten izgat mások szexuális élete (vagy annak hiánya).
15/19 Karesz 82 válasza:
Én sem veszítettem még el. 42/F Középkorúan ez már nagyon gáznak számìt?
16/19 anonim válasza:
Nem szégyen! De azért felvetődne bennem néhány kérdés az okokat illetően! Ha megismerkednénk, beszélgethetnénk erről is!
17/19 anonim válasza:
Szerintem meg mindkettő nemnél rohadt gáz ha 25 alatt nem vesztik el 🤣 Ott az aggyal van baj rendesen. Ne mondja nekem senki h nem bizsereg már ott alul a kanosságtól. Ha akar dugni akkor dugni is fog mégpedig 25 év alatt már biztosan vagy így vagy úgy. Ha nem akkor vagy egy szerencsétlen lúzer, antiszociális vagy aszex.
18/19 anonim válasza:
Bírom h így betudnak sértődni a prűdek ha szembesítik az igazsággal mert nem szexelnek 28 éves korig amikor a 20as években a legmagasabb a libidó. 🤣🤣 le is pontozzák a szembesítőket a saját agybajuk miatt 🤣
19/19 anonim válasza:
Hát mikor b.sszon az ember a legtöbbet ha nem akkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!