Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért izgat ha valaki látja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat ha valaki látja a barátnőm meztelen? Esetlen van olyan akit ez szintén izgat?

Figyelt kérdés
Van egy gyerekkori barátom akivel néha megosztunk intim fotókat titokban a párjainkról, mert megbízunk egymásban. Engem valamiért nagyon felizgat mikor tudom hogy épp a párom fotóit nézi. Normális vagyok? Mert szerintem nem.

2024. júl. 4. 22:35
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
79%
Az én esetem még érdekesebb,mivel engem az izgat lányként,ha a barátom megmutatja a rólam készült képeket.Tudom fura,de ez van. (képkéregetők kíméljenek!)
okt. 24. 08:55
 32/47 anonim ***** válasza:
38%
Mert ami szép, és büszkék vagyunk rá, szeretjük megmutatni , eldicsekedni másoknak.
okt. 25. 04:59
 33/47 anonim ***** válasza:
76%
31 es , Téged meg az izgat, hogy titokban, mások, hogy látnak, milyennek itélnek meg meztelen.
okt. 25. 05:01
 34/47 anonim ***** válasza:
31%
annyit beszéltetek erről.. 3. szorra jövök ide mostmár én is látni akarom a csajod Kérdező :D
okt. 25. 16:48
 35/47 anonim ***** válasza:
3%
Persze, hogy normális vagy. Szereted látni vagy elképzelni a barátod ágaskodo faszát. Szoval a téma nem hetero kategoria!
nov. 30. 00:06
 36/47 anonim ***** válasza:
48%
Mi össze is szoktuk hasonlítani a csajokat baráti körben. Pl kinek van jobb seggű csaja, van melyikünk csajának van nagyobb melle stb.
nov. 30. 12:42
 37/47 anonim ***** válasza:
82%
#20 Szerintem senki nem kapott képet. Tényleg konolyan vesztek ekkora kamut ?
dec. 8. 21:23
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
36-os. A csajok tudják ?
dec. 8. 21:38
 39/47 anonim ***** válasza:
37%

38

Konkrétan így nem, de az "eredményt" előbb utóbb megtudják, valakinek a beszólása alapján mindíg.

dec. 8. 21:42
 40/47 A kérdező kommentje:
37-os. Nem írtam egy szóval sem a kérdésben, hogy küldök képet. Így nem értem, hogy mi a kamu.
dec. 8. 23:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!