Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat ha valaki látja a barátnőm meztelen? Esetlen van olyan akit ez szintén izgat?
Figyelt kérdés
Van egy gyerekkori barátom akivel néha megosztunk intim fotókat titokban a párjainkról, mert megbízunk egymásban. Engem valamiért nagyon felizgat mikor tudom hogy épp a párom fotóit nézi. Normális vagyok? Mert szerintem nem.júl. 4. 22:35
1/47 anonim válasza:
Hát elég tré. Ha izgatna se adnám ki senki képét másnak.
2/47 anonim válasza:
Azt is tudod gondolom, hogy miközben nézi ki is veri rá, ez is izgat?
3/47 Sz.Árpád válasza:
Engem részben izgat is és részben zavar is. De nem feltétlenül képeken, hanem személyesen élőben is. Habár az én jelenlegi párom, ritkán van ilyen helyzetben, az exeimmel ezt nagyon élveztem.
5/47 anonim válasza:
Végignéznéd azt, hogy a barátnőd kiveri a haverod farkàt?
6/47 anonim válasza:
Nem "cockhold", hanem cuckold! :)
Sokunkat izgat ez a téma, nincs veled semmi baj. Szerintem azt is élveznéd, ha a barátod a szemed láttára dugná meg a barátnődet. Én is szívesen megdugatnám a feleségemet mással.
7/47 A kérdező kommentje:
#1. Jogos. Maximálisan megértelek
#2. Igen tudom. És? Nekem ettől nem dől össze a világ.
#3. Már mint úgy érted, hogy az exeiddel volt alkalmad swingerezni?
#4. 😅
#5. Nem gondoltam ilyenre még de igazából nincs kizárva🤷♂️
#6. Ez csak fantázia vagy a feleséged is tudja?
júl. 4. 23:11
8/47 anonim válasza:
A párod a szemed előtt szopná le a haverod az izgatna?
9/47 anonim válasza:
Pontosan milyen képet szoktál róla küldeni?
10/47 anonim válasza:
"#6. Ez csak fantázia vagy a feleséged is tudja?"
Tudja a feleségem, de eddig még nem sikerült rávennem. Idővel majd talán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!