Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat ha valaki látja a barátnőm meztelen? Esetlen van olyan akit ez szintén izgat?
Figyelt kérdés
Van egy gyerekkori barátom akivel néha megosztunk intim fotókat titokban a párjainkról, mert megbízunk egymásban. Engem valamiért nagyon felizgat mikor tudom hogy épp a párom fotóit nézi. Normális vagyok? Mert szerintem nem.júl. 4. 22:35
11/47 A kérdező kommentje:
#8. Lehet, nem tudom.
#9. Olyat amilyenre gondolsz.
#10. Kívánom, hogy összejöjjön.🙏
#11. 🫠
júl. 4. 23:51
12/47 anonim válasza:
Te szívesen megdugnád a haverod barátnőjét?
Szervezettek le egy párcserét úgy hogy a másik végignézi.
15/47 anonim válasza:
Engem is izgat.Volt olyan barátnőm,aki ebben maximálisan partner volt.
17/47 anonim válasza:
Szerinted a haverod kívánná a csajodat? Tetszene neki?
18/47 anonim válasza:
Én is mutattam már képet a páromrol a haveromnak. Ugyan azt éreztem mint te. Azóta is izgalomba hoz ha látom hogy más megnézi pl strandon
19/47 anonim válasza:
Helll naaaaaah. kiborítanak az ilyen .. hogy is hívják ezt. van egy angol megfelelője. ez az írigy keltős szarság.
Legfurábbak egyike hogy azon élvezkedsz hogy megtömik a bnődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!