Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tényleg létezik szex közben a “backshot wind”?
Figyelt kérdés
Tiktokon láttam róla videókat, eddig nem is tudtam hogy létezik ilyen. Olyasmit jelent, hogy miközben kutya pózban dugsz a nővel és ilyen büdös levegő áramlik fel.(keressetek rá ha nem világos)
Ti tapasztaltatok már ilyet? Elvileg gyakori, de nekem még egyik párom se mondott semmi ilyet szóval remélem nekem nem volt ilyen.
2024. júl. 3. 15:54
1/3 anonim válasza:
Nem én meg nem tapasztaltam ilyet soha pedig elég sokszor van kutyában.
2/3 anonim válasza:
Csak ha elereszt egy galambot közben a nő.
3/3 anonim válasza:
Igen tapasztaltam már ilyet ,és ez tényleg létező dolog , De neten is írnak róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!