Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan, hogy egy pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy egy pasi azt mondja hogy mennyire imád orálisan kielégíteni, de közben nem vonzódik hozzám?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy van egy pasi akivel elkezdtunk ismerkedni, eddig 3x volt szex, és leginkább az ő oldalról vagyis engem kényeztetet..Mondja, hogy imadja velem,.közben meg az is kiderult, hogy nem vonzódik hozzám (még) annyira ... ez most hogy van? Lehet, úgy orálisan kényeztetni a másikat,.hogy nem vonzódsz hozzá? En a magam részéről biztos, hogy nem tudnék...

2023. szept. 16. 08:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Te is azzal teszed tönkre hogy ilyen hülyeségeken agyalsz.

Miért nem elég neked ha minden jó ?

2023. szept. 16. 08:21
 2/11 anonim válasza:
76%
Hát elég sokan vannak így sajnos. Nem mindenkinek kell vonzalom ehez,vagy akár bármilyen más érzés . De ha azt írod, hogy nem vonzódik hozzád(még) annyira, akkor van még esély rá, hogy fog vagy kialakul benne valami. Idővel úgy is kiderül majd
2023. szept. 16. 08:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A puncid kell neki és nem te.

Persze hogy létezik ilyen, szex a lényeg és nem a "punci tulajdonosa".

Nem mindenki képes érzelmekre, de a vágyai működnek ettől.

Nekem lényeges a vonzódás, mert anélkül ki sem nyalnám.

2023. szept. 16. 08:37
 4/11 A kérdező kommentje:

3

En nem tudnék valamkit úgy orálisan kényeztetni ha nem kívánnam... szerintem a legtöbb embernel így van! A nyalashoz meg pláne kell kivanas,.szeintem ... Fiúk, hogy gondoljátok?

2023. szept. 16. 08:50
 5/11 anonim ***** válasza:
A szexuális vonzalom az elengedhetetlen a nyaláshoz nálam is. De lelki vonzódás nem feltétlenül szükséges hozzá. Persze a szimpátia minimum meg kell, hogy legyen.
2023. szept. 16. 08:54
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Nálam pl így néz ki ez:

-Ha nem annyira jön be, de bevállalós akkor megdugom(bár ilyen csak egyszer volt, mert ugyebár nehezen derül ki hogy bevállalós, ha nem is kezdeményezek nála mivel nem jön be)

-Ha kicsit bejön, akkor megdugom de nem vágyom rá hogy kinyaljam

-Ha nagyon bejön akkor bármit bevállalok amire vágyik(pisi, kakit kivéve), a nyalás pedig alap akár többször is egy nap.

És itt a vonzalom szintje az csak a külsőre vonatkozik.

Sajnálom csúnya lányok de ez a fájdalmas igazság

2023. szept. 16. 09:17
 7/11 anonim ***** válasza:
23%
Ja valójában volt egy olyan is hogy nem jött be ezért még megdugni se volt kedvem, de azért leszopattam
2023. szept. 16. 09:18
 8/11 A kérdező kommentje:

1es

Te nem agyalál? Most akkor mi is van.... nem kíván de közben kinyal sokx! Ahogy írtam nekem kell hozzá érzelem vagy legalábbis vonzalom...

2023. szept. 16. 09:41
 9/11 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok.

30 év után is ha megölelem a feleségem vagy ő engem, még szinte mindig merevedni kezd odalent. Nekem lényeges a szexhez az érzelem a személy, akit szeretek. Nyilván egy "szép", vonzó nő kívánatos lehet sok férfi számára és a vágyaik irányítják őket és nem feltétlenül az érzelmeik.

Esetemben már a vágyak helyett inkább az érzelem

dominál. Érzelem és vágy nélküli meg mi lenne ez, szívesség vagy szolgáltatás.

2023. szept. 16. 10:33
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ, úgy látom elég vegyesek a válaszok...nekem is kell vonzódás, aztan később pedig bővül érzelmmel...
2023. szept. 16. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!