Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy pasi azt mondja hogy mennyire imád orálisan kielégíteni, de közben nem vonzódik hozzám?
Te is azzal teszed tönkre hogy ilyen hülyeségeken agyalsz.
Miért nem elég neked ha minden jó ?
A puncid kell neki és nem te.
Persze hogy létezik ilyen, szex a lényeg és nem a "punci tulajdonosa".
Nem mindenki képes érzelmekre, de a vágyai működnek ettől.
Nekem lényeges a vonzódás, mert anélkül ki sem nyalnám.
3
En nem tudnék valamkit úgy orálisan kényeztetni ha nem kívánnam... szerintem a legtöbb embernel így van! A nyalashoz meg pláne kell kivanas,.szeintem ... Fiúk, hogy gondoljátok?
Nálam pl így néz ki ez:
-Ha nem annyira jön be, de bevállalós akkor megdugom(bár ilyen csak egyszer volt, mert ugyebár nehezen derül ki hogy bevállalós, ha nem is kezdeményezek nála mivel nem jön be)
-Ha kicsit bejön, akkor megdugom de nem vágyom rá hogy kinyaljam
-Ha nagyon bejön akkor bármit bevállalok amire vágyik(pisi, kakit kivéve), a nyalás pedig alap akár többször is egy nap.
És itt a vonzalom szintje az csak a külsőre vonatkozik.
Sajnálom csúnya lányok de ez a fájdalmas igazság
1es
Te nem agyalál? Most akkor mi is van.... nem kíván de közben kinyal sokx! Ahogy írtam nekem kell hozzá érzelem vagy legalábbis vonzalom...
#3-as vagyok.
30 év után is ha megölelem a feleségem vagy ő engem, még szinte mindig merevedni kezd odalent. Nekem lényeges a szexhez az érzelem a személy, akit szeretek. Nyilván egy "szép", vonzó nő kívánatos lehet sok férfi számára és a vágyaik irányítják őket és nem feltétlenül az érzelmeik.
Esetemben már a vágyak helyett inkább az érzelem
dominál. Érzelem és vágy nélküli meg mi lenne ez, szívesség vagy szolgáltatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!