Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, jártatok már úgy hogy olyan pasit fogtatok ki akinek kicsi van és nincs 17cm a farka mérete?
Az még véletlenül sem opció, hogy azért untak rád, mert pocsék vagy az ágyban. Az még véletlenül sem fordulhat elő, hogy:
- nem tudsz vagy nem szeretnél ujjazni
- nem tudsz vagy nem szeretnél nyalni
- nincsen gyengédség
- nincsen érzékiesség
- nincsenek csókok, ölelések, érintések
- nincs hosszas és változatos előjáték
- nincsenek változatos pózok
- nincsenek változatos felállások
- önző vagy
- gyors vagy
- unalmas vagy
És még lehetne sorolni a sok potenciális indokot, de nem-nem, biztos a farokméreted a kicsi, amit biztos minden nő centivel mért le.
Én már nem vagyok "annyira" fiatal, és bár sose méregettem centivel a pöcöket, de tudom mekkora 17 centi és még sose volt dolgom nagyobbal. De lehet csak én fogtam ki így. 😂
Meg mondjuk nem is voltam olyan sok pasival, csak 7tel.
Igen, volt egy eset.
A szex megoldható ujjal is, s hidd el van az az érzés, amikor leszarod a méretét a másik félnek csak legyen már egy rendes faszi... és ugyanúgy szívvel lélekkel bármikor benne voltam orálistól a szexig mindenben.
Az illető is rendes ember volt, helyes, kedves, imádnivaló, bármit megtettem volna érte, de betegesen megszállottja volt a pici farkának (4cm) és ezzel a depresszióval elcseszte a kapcsolatunkat...
Ne ess ebbe a hibába, mint ő!
Magamat is ki tudom elégíteni spriccig egy ujjal is, ami nőként magadnak kifejezetten fárasztó, akkor egy pasinak miért ne menne.
Valakik meg a méretükkel se tudnak mit kezdeni, mert nem értik mi is a szex.
Nem csak a ki-be huzogatásból áll és nem csak pénisz létezik.
Két félről és egymás kényeztetéséről, élvezetéről szól.
Szóba se állok olyan férfival, akinek nincs legalább 35 cm-es farka.
Szóval kopj le a méretkomplexus kérdéseddel.
Így most jó?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!