Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem ne foglalkozz mit mondanak mások. Ezt neked kell tudnod hogy cikinek érzed-e vagy sem. Én pl. 24 voltam amikor elvesztettem az is egy prostival.
De sose éreztem cikinek és ha valaki rákérdezett akkor el mondtam. Amúgy se értem hogy miért lenne ciki. Ez olyan hogy én szívesen elmennék japánba de még nem voltam, mégsem érzem ezt cikinek.
26/f
Én személyiség fejlődési zavar miatt 16 évesen azt éreztem hogy az egész életemnek annyi és hogy sose lesz csajom. Mondjuk így is lett 🤣
Normális emberként azért 18-20ig illik össze hozni valamit.
Utána sincs semmi, csak sokat kell gyakorolni, amihez egy normális lány kell aki nem ribnckodta végig az előző 4-6 évet. Ha kapcsolatod lesz , szerelem meg minden akkor 22+ évesen se fogja zavarni.
Inkább az az érdekes és gyanús hogy előtte miért nem sikerült egy lányt se megfűzni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!