Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13.5 cm az valójában mennyire kicsi? Eddig minden fiú haveromnak, vagy akivel beszélni mertem erről, nagyobb volt.
Figyelt kérdés
Szexnél pedig én sem érzek valami sokat, még anális szexnél sem, szóval gondolom vékony is, bár ránézésre aranyosnak tűnik… De ha én nem érzek semmit, akkor gondolom a lány sem, akit dugok.júl. 2. 13:34
11/12 anonim válasza:
#10 a kicsi pont lehet ugyanannyira béna. A naggyal legalább érzel valami mégha béna is, a kicsivel semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!