Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem szereti a párom ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szereti a párom ha hozzaérek a heréihez?

Figyelt kérdés

2024. júl. 2. 13:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta kellemetlen. Nem erogén zóna neki. Csak nem értettem miért ennyire tabu neki.
2024. júl. 2. 16:49
 12/15 NemFogodKitalálni ***** válasza:

Elmondta. Nem szereti, kellemetlen neki, nem erogén zónája. Akkor? Ennél jobban hova fejtse ki, hogy miért nem szereti?

#6 voltam…

2024. júl. 2. 16:52
 13/15 A kérdező kommentje:
Miért kell egyből nekem ugrani? Csak feltettem egy egyszerű kérdést ide, hátha segít valaki a témában
2024. júl. 2. 16:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Az nagyon furcsa érzés, ha nem saját magának fogja meg az ember.

Nagyon érzékenyek, de nem úgy, hogy fájna, csak mivel vigyáznunk kell rá, emiatt sok az érzékelő receptor a zacskóban.

Van aki kifejezetten szereti ezt az érzést, de van akinek pedig nem jön be.

De szerintem hozzá is lehet szokni, hogy más fogdossa, csak idő kellhet hozzá.

2024. júl. 2. 16:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Van, akinek túlérzékeny, és szinte fáj, nem esik jól. Írom ezt férfiként, úgy, hogy kifejezetten igénylem, és imádom, ha a heréimmel játszik a barátnőm, határozottan is. Fura nekem is, de régebben haverokkal is megbeszéltük ezt, hogy nekik érzékenyebb pl.
2024. júl. 2. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!