Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal egyáltalán nem működik a szexuális életünk, és nem tudom, ez az én hibám-e?!
Ha nem mukodik a szex felesleges eroltetni mert kesobb valaki ugyis felre lep. Lepj ki a kapcsolatbol vagy keress egy szeretot akivel jo lesz a szex
19L
Olyat kell tenni ami mindkettőtöknek megfelelő. Ha neked kényelmetlen egy póz azt is meg kell értenie.
Nálunk kompromisszum van a szexben.
Vannak olyan dolgok amik nekem nehezebben mennek, de megérti, hogy nehéz nekem vagy kényelmetlen a póz. Így ha be is iktatjuk azt nem hosszú távon.
Szóval a te párod meg egy önző csávó, hogy olyanokra kényszerít ami neked nem jó és nem a közös élvezetekre hajt.
Ötösnek van igaza teljes mértékben.
Önző... neki csak egy kiegészítő vagy, akit használ ha akarja...
Nem feltétlenül igazi kapcsolat ez...
Én egy pillanat alatt kiszeretnék belőle, ha tudja hogy én nem élvezem, nem jó érzés, nyilvánvalóan neked orgazmusod sincs, és neki erre mégis áll, képes így csinálni és változtatni sem akar a dolgon hogy mindkettőtöknek jó legyen..
Felnőtt nő vagy, legyen már önbecsülésed könyörgöm.
"..szerinte ezekre egy nőnek képesnek kell lennie, és ez teljesen természetes dolog így."
és ezt férfiként megmondta kb hogy hogyan legyen jó neked:D
Nem, mindenkinek kényelmesnek kell lenni különben nem lesz jó, sajnos nem illetek össze ezen a téren.. és nem, nem gáz ilyen miatt szakítani ha neked ez nem esik jól és nem is érdekli hogy neked kellemetlen nyugodtan ott lehet hagyni mert csak a saját kielégítésére figyel, kb használni akar csak.
Nálunk nagyon nem ilyen, maximálisan figyelünk egymásra és semmi nem kellemetlen.
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!