Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gyakori az olyan férfi,aki csak a rendkívül kövér nőkhöz vonzódik szexuálisan,más alkatúak egyáltalán nem vonzzák?
Figyelt kérdés
Kakukktojás vagyok,hogy csak az extrém túlsúlyos nők hoznak lázba,őket tartom szépnek, nőiesnek? Mások is lehetnek így ezzel?jan. 5. 10:29
2/18 anonim válasza:
Nekem is tetszenek a kövér nők, de attól még más alkat is bejön. Nem zárja ki nálam egymást a kettő.
3/18 A kérdező kommentje:
Értem.Nekem viszont csak a rendkívül kövér nők tetszenek. Más alkatúak semmilyen vágyat nem ébresztenek bennem.A hatalmas idomokért viszont megőrülök.
jan. 5. 10:48
4/18 anonim válasza:
Kevesebb mint 1%.
Kb. azt programozhatja így a természet, akivel másban kicsit elbánt, hogy boldog lehessen…
5/18 A kérdező kommentje:
Érdekes gondolat.Nem érzem úgy, hogy elbánt volna velem a természet.Normál alkatú,diplomás férfi vagyok.Az átlagtól csak az ízlésemben térek el.Tudom, hogy ritka az olyan férfi, aki odavan az extrém kövér nőkért.De gondolom nem vagyok egyedül?
jan. 5. 11:03
7/18 A kérdező kommentje:
Neked, mint nőnek mi a véleményed a kövér nőkről?
jan. 5. 11:27
8/18 anonim válasza:
Bőven 0.1% alatt aki csakis extrém kövér nőkhöz vonzódik, 10% aki akár a kövér nőket is megdugná csakhogy p.ncit lásson már.
9/18 A kérdező kommentje:
Az szerintem tévhit, hogy az keres kövér nőt, akinek nem jut más. Ezt magam alapján írom, de olvastam más férfitól is, hogy lehetne "bombázó" nője, de neki a kövér nő tetszik.
jan. 5. 14:28
10/18 anonim válasza:
Mit jelent az extrém kövér nálad?
Mert ha azt, hogy mondjuk már mozgásában is korlátozott, és 5m séta után kiköpi a tüdejét , akkor ritka mint a fehér holló. Énis kövér vagyok, sajnos nem kevés túlsúllyal, de azért még tudok több km es túrákat lenyomni, és arányosan oszlik el rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!