Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire gyakori...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gyakori az olyan férfi,aki csak a rendkívül kövér nőkhöz vonzódik szexuálisan,más alkatúak egyáltalán nem vonzzák?

Figyelt kérdés
Kakukktojás vagyok,hogy csak az extrém túlsúlyos nők hoznak lázba,őket tartom szépnek, nőiesnek? Mások is lehetnek így ezzel?

jan. 5. 10:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
150 kg+-os nőkre gondoltam.Aki nem tud mozogni,az már 250 kg körül van.Az exem 192 kg volt,vele gyakran sétáltunk.Elég jól bírta,csak a lépcsőzés ment nehezen.
jan. 6. 17:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor ritka, mint a fehér holló. 10-es voltam.
jan. 6. 17:36
 13/18 A kérdező kommentje:
Akkor én fehér holló vagyok......
jan. 6. 18:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon szimpatikus a gondolkodásod ezzel kapcsolatban, kérdező.
jan. 8. 15:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Ritka nagyon viszont nincs olyan pasi aki ne dugna meg egy dagadt nőt amelyik tagadja az is megdugná csak szégyelli, amúgy a mai világban már észre lehet venni hogy a pasiknak mindegy milyen a nő csak tudjon kivel bacni, a fosbookon is lehet nézelődni meg bármilyen platformon kirakja magát a csaj hajszál vékony vagy éppen olyan dagadt mint a légbalon de az arca tiszta ragyás foga nincsen a szeme is hat felé áll megy ipyenek és mégis rengeteg pasi irja neki milyen gyönyörű milyen szép milyen sexy, írt privátot jelölje vissza stb nah ennyit a mai pasikról undorítóak és teljesen mindegy nekik de azért sajnálom őket hogy nem akad p*nci nekik de hát ha nem veszik észre hogy a nők csajok a férfias férfit komálják nem a lányos vagy kisfiús pasit mint a mai kanok 98%-a. Krémezi a kezét a haját,testápolózza magát giliszta is,nő rucikba járnak hát így nem is kell csodálkozni hogy a csajok nem veszik őket észre max a leszbikusok🤣🤣🤣
jan. 8. 18:15
 16/18 anonim ***** válasza:
#15 Te neked milyen speciális fogyatékosságod van amúgy? Pasikat általánosítasz, és az intelligenciáról értekezel úgy, hogy egy kib@szott mondatot nem vagy képest leírni. Egy mondat az egész írományod, mert nem használsz pontokat, vesszőket. Mindig a leghülyébbek a leghangosabbak, csak vennétek már észre magatokat..
jan. 8. 18:21
 17/18 A kérdező kommentje:
Annyiban egyetértek veled,hogy sokkal több férfinak jönnek be a kövér nők, mint ahány bevallja.Sosem értettem, miért kellene szégyellnem,hogy vonzódom a rendkívül kövér nőkhöz.Az sem zavart,mikor beszóltak az utcán,amikor a nálam 110 kg-mal nehezebb kedvesemmel sétáltam.Sokan megbámultak minket,de eszembe sem jutott,hogy szégyelljem őt.Az is igaz, hogy sok a ficsur a mai férfiak között.
jan. 8. 18:22
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 Azok, akik ilyenért beszólnak nem férfiak/fiúk, sőt nem is emberek, hanem patkányok, akik megtanultak beszélni.
jan. 8. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!