Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gyakori az olyan férfi,aki csak a rendkívül kövér nőkhöz vonzódik szexuálisan,más alkatúak egyáltalán nem vonzzák?
Figyelt kérdés
Kakukktojás vagyok,hogy csak az extrém túlsúlyos nők hoznak lázba,őket tartom szépnek, nőiesnek? Mások is lehetnek így ezzel?jan. 5. 10:29
11/18 A kérdező kommentje:
150 kg+-os nőkre gondoltam.Aki nem tud mozogni,az már 250 kg körül van.Az exem 192 kg volt,vele gyakran sétáltunk.Elég jól bírta,csak a lépcsőzés ment nehezen.
jan. 6. 17:33
12/18 anonim válasza:
Akkor ritka, mint a fehér holló. 10-es voltam.
13/18 A kérdező kommentje:
Akkor én fehér holló vagyok......
jan. 6. 18:14
14/18 anonim válasza:
Nekem nagyon szimpatikus a gondolkodásod ezzel kapcsolatban, kérdező.
15/18 anonim válasza:
Ritka nagyon viszont nincs olyan pasi aki ne dugna meg egy dagadt nőt amelyik tagadja az is megdugná csak szégyelli, amúgy a mai világban már észre lehet venni hogy a pasiknak mindegy milyen a nő csak tudjon kivel bacni, a fosbookon is lehet nézelődni meg bármilyen platformon kirakja magát a csaj hajszál vékony vagy éppen olyan dagadt mint a légbalon de az arca tiszta ragyás foga nincsen a szeme is hat felé áll megy ipyenek és mégis rengeteg pasi irja neki milyen gyönyörű milyen szép milyen sexy, írt privátot jelölje vissza stb nah ennyit a mai pasikról undorítóak és teljesen mindegy nekik de azért sajnálom őket hogy nem akad p*nci nekik de hát ha nem veszik észre hogy a nők csajok a férfias férfit komálják nem a lányos vagy kisfiús pasit mint a mai kanok 98%-a. Krémezi a kezét a haját,testápolózza magát giliszta is,nő rucikba járnak hát így nem is kell csodálkozni hogy a csajok nem veszik őket észre max a leszbikusok🤣🤣🤣
16/18 anonim válasza:
#15 Te neked milyen speciális fogyatékosságod van amúgy? Pasikat általánosítasz, és az intelligenciáról értekezel úgy, hogy egy kib@szott mondatot nem vagy képest leírni. Egy mondat az egész írományod, mert nem használsz pontokat, vesszőket. Mindig a leghülyébbek a leghangosabbak, csak vennétek már észre magatokat..
17/18 A kérdező kommentje:
Annyiban egyetértek veled,hogy sokkal több férfinak jönnek be a kövér nők, mint ahány bevallja.Sosem értettem, miért kellene szégyellnem,hogy vonzódom a rendkívül kövér nőkhöz.Az sem zavart,mikor beszóltak az utcán,amikor a nálam 110 kg-mal nehezebb kedvesemmel sétáltam.Sokan megbámultak minket,de eszembe sem jutott,hogy szégyelljem őt.Az is igaz, hogy sok a ficsur a mai férfiak között.
jan. 8. 18:22
18/18 anonim válasza:
#17 Azok, akik ilyenért beszólnak nem férfiak/fiúk, sőt nem is emberek, hanem patkányok, akik megtanultak beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!