Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, milyen nőkre mondjátok azt, hogy egy patront megér?
Figyelt kérdés
Most ne minősítsük a pasit, hogy mekkora bunkó, meg kihasználja a nőket stb.2024. júl. 2. 07:26
11/17 anonim válasza:
Csinos, vonzó, viszont többre nem kellene. Emberileg, kapcsolatilag, stb másra nem kellene. Csak, jól megdugni és mehet..
12/17 anonim válasza:
Felesegemwt szeretem, de nem vagyok vak, ha meglatok egy jo not megdurrantanám 🤣
13/17 anonim válasza:
Azt lehet kihasználni, aki hagyja magát. Egyébként a megér egy patront az a nulladik lépés, ha hozod a szintet. Ha egy 120 kilós bányarém vagy, akkor egy patront se kapsz.
Minden más csak eztuán jön. Hosszú távra lehet, hogy a lábszétrakáson kívül sokkal többet kéne nyújtani, mert akkor tényleg csak egy patront kapsz, vagy még azt se.
14/17 anonim válasza:
Haverok között ilyen nagyon laza duma ez, mikor nem akarjuk kimutatni se, hogy mennyire bejön az illető csaj, és akkor bedobunk egy ilyet, hogy egy patront megér...
15/17 anonim válasza:
Amikor nem akarunk tartos kacsolatot, de megb***nánk a csajt 🤣
16/17 anonim válasza:
Ízléssel rendelkező férfi társaim nem lőnek minden lyulra.
Jómagam pedig szánom azokat, akiknek nincsen semmi ideáljuk, elképzelésük arról, hogy pl milyen alak, arc vagy személyiség jön be nekik.
Sokat elárul adott emberekről ez.
17/17 anonim válasza:
Nekem az a lenyeg hogy 20-30 ev kozotti legyen, ne legyen kover, se csontsovany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!