Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sub lányok nektek mi volt az az èlmèny bdsm-ben amire azt mondjátok hogy soha többet?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok hogy úgy elfenekeltek hogy nem birtatok ülni stb.2024. jún. 29. 08:35
3/7 anonim válasza:
Idióta partner aki túl akarta tolni.
4/7 anonim válasza:
Bukakke, megy pasival.
Többet nem akarok róla mondani.
6/7 anonim válasza:
Melleimre kaptam pálcával, meg csipesz is volt rajta és azt ütötte le vele. Kezeim meg hátul össze bilincselve. Sok mindent eltűrők de ez nagyon fájt és kellemetlen is volt.
7/7 anonim válasza:
A csiklómat túlingerelték , ki voltam kötözve.
Egy kis rezgős játékkal.
Az volt a legrosszabb hogy hangos voltam , ordítottam , mert már abba kellett volna hagyni, de nem. Utána meg összecsípték két ujjal a végét és húzták felfelé. Megbeszélt volt az egész, ismertük egymást már, de nem gondoltam hogy így végződik.
Ők meg nevetettek rajtam és azt mondták hogy úgy visítok mint egy kismalac akit ölnek.
A legmegalázóbb volt az eddigi élményeim között.
Nem is a fájdalom hanem ahogy nevetettek rajtam.
Az összecsípés és húzás után fel akartak dugni egy fogpiszkálót, de szerencsére erre nem került sor mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!