Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik leirnátok milyen amikor azt mondjátok jól szopik a nő?
Azt mondják én is jól csinálom de szeretném ha még jobb lenne.
Nagyon odafigyelek a partnerre hogy jó neki és próbálom változtatni a tempót technikát.
De mégis mitől jó egy szopás nektek?
Ha ismeri nekem milyen technika jön be.
Hogyan használja a kezét, hogyan mélytorkozzon stb.
Kezdetnek erről inkább őt kérdezd meg. De most komolyan.. teljesen mindegy a te szempontodból, hogy nekem mi a jó, ha nem az én barátnőm vagy. Igazából ami nekem jó, az közel sem biztos, hogy a barátodnak az lesz.
Felesleges hülye tanácsokat osztogatni, hogy így-úgy csináld stb..
Azt szeretem, ha finoman érzékien, lassan kezdi.
Aztán fokozatosan erősödhet a tempó. A végén már mozoghat a feje, mint a singer varrógép.
Izgat, ha nyúlik az előváladékommal keveredett nyála a szája meg a farkam között, mint a rétestészta! Közben kézzel is facsargatja, masszírozza a farkam. Bekapja, szívja a heréimet is néha. Ráköp a farkamra és újra bekapja. Tövig nyeli, fulladva kiköpi. Többször megismételve. Nyelvvel körbesimogatja a makkom. Aztán addig szívja, amíg telelövöm a száját. Örül, látom a szeméből és lenyeli a spermámat boldogan. Végül tisztára nyalogatja a lankadó szerszámot ismét érzékien.
Elsősorban látod rajta, hogy élvezi, rajong a farkadért, csodálja és követeli.
Másodsorban már attól csatak nedves lesz a puncija, hogy mohón szopja a farkad.
Aztán harmadrészt kezdve a lágy kényeztető szopáson át egészen a durva dolgokig, igyekszik torkára engedni, próbálja benyelni az egészet mert az számára is mutatvány.
Büszke arra, hogy ügyesen tud szopni, különlegesnek érzi magát, folyamatosan fejlődik, figyeli a reakcióid, kísérletezik a farkadon.
Ha a combod közé zárod a fejét és szétkúrod a száját nem reklamál, sőt élvezi.
Aztán aki meg nem csak élvezi, de szereti is a spermát na azt már feleségül is veheted.
Annál lehangolóbb nincs egy férfi számára, mikor látja a nőn, hogy utálja a szopást.
Lássam a vágyat.
Odateszi magát.
Nincsen finnyázás.
Puszik, nyalakodás, beveszi, szopja, szopatom, torokra, nyelves játék, kézimunka, s végül mehet, ahova akarom, majd alapos takarítás.
45/F
Ez mindenkinek más
Meleg ként tudom a tapasztalatomat megosztani
Van aki azt szereti a szorosan fogod van aki nagyon könnyedén
Ami mindig tuti, leköpni bő nyál, és érezni mire hogy reagál, de meg is lehet kérdezni ribisen játékos hangon hogy szereted, - nem esik ki tőle egyik se a ritmusból, nyugodtan lehet kommunikálni közbe.
Ne fogazz!
Golyoit közbe lehet simogatni.
Ne változtasd meg a tempót. Legyen egyenletes, a felső 1/3-át kapd be, és nyelvvel a makk hátsó részét izgasd,szóval jól szorítsd oda. A nyálad ne nyeld le, had csurogjon le, és a kezeddel az alsó 2/3-át markold és huzogasd fel le, ahogy a fejed jár. Néha mehet ellentétesen, néha meg kicsit körözve, a lényeg, hogy fix tempó legyen. Nem kell brutál gyorsan, jó közepesen, csak ne szakadjon meg a tempó. Közben masszírozd, nyomkodd a másik kezeddel a gátját. Érezni fogod, hogy mégjobban megnövekszik a szádban. Akkor jó helyen tapogatózol. Amikor már csinálod pár perce így, akkor kapcsolj egy kicsit gyorsabb tempóra, és még egy percig nyomod, eldurran.
Ha esetleg nem élvezi ha a gátját masszírozod, akkor kezdd el ujjazni magad közben, és nyugodtan adj ki sóhajtozó, nyögdécselő hangokat. Ez is lehet egyre hangosabb és intenzívebb. Akár izgatod magad is, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!