Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találnak perverz pasik magukhoz illő csajokat?
Figyelt kérdés
Én csak egy helyi perverz szeretőt keresek mar egy ideje de nah..amikor ismerkedek kérdezzek rá valami kevésbbé durvára....figyu, sub szex-el milyen a viszonyod... Írjátok mar le légyszi hogy milyen perverziótok van és hogyan találtatok partnert hozzá... :D
Azt ne írd ide hogy te se találsz mert az elég gyakori szerintem...
2024. júl. 1. 15:08
11/13 anonim válasza:
#1 azért ez max 20 évesen lehet perverz. Felnőtt korban meg amúgy is feneket nyalni semmi extra.
Adni és kapni pont úgy ahogy az orál.
És a szájba köpés se egy hihetetlen dolog, de tény hogy nem általános.
41f
12/13 anonim válasza:
Én smpixien találtam, lányt és fiút is. Bár könnyebb dolgom volt valamivel biszex lányként.
13/13 anonim válasza:
#12 biszex nőként dupla esélyed van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!