Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Féltékenyek lennétek a helyemb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenyek lennétek a helyemben a barátnőm vibrátorára?

Figyelt kérdés
Megkértem a barátnőm, hogy maazturbáljon előttem. Annyira élvezettel csinálta, hogy kicsit féltékeny lettem a vibrátorára. Pár perc vibrátorozás után elkezdett remegni a lába. A teste is vonaglott. Közben kéjesen mosolygott ahogy élvezte. Izgatóan nyögött. Persze nem bírtam ki. Alaposan megdugtam, annyira felizgatott. De kicsit belém ültette a gondolatot, hogy a vibrátorától nagyobbakat élvez mint a farkamtól. Titeket ez zavarna?
júl. 1. 08:06
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem
júl. 1. 08:06
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem
júl. 1. 08:07
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Hülye vagy
júl. 1. 08:09
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Tanulj meg jól szexelni és akkor tőled is elfog élvezni.
júl. 1. 08:09
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem lennék. Valószínűleg tetszett neki hogy erre kérþed nyíltan, élvezte a "kiszolgáltatott" helyzetet hogy előtted kell masztiznia, élvezte ahogy megőrülsz érte és emiatt élvezett nagyobbat. Lehet amúgy csak lerendezi magát gyorsan mikor nem vagy ott.
júl. 1. 08:15
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Nem. A vibrátort és a farkadat összehasonlítani felesleges. Mármint teljesítmény tekintetében abszolút! Egy géppel nem tudsz versenyezni húsvér emberként.

Csak örülj vele együtt, hogy élvezi! Én imádom nézni olyankor a barátnőmet,és persze be is szállok a játékba.

júl. 1. 08:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha a "vibrátor" tövénél egy másik férfi van az nem lenne jóhatással rám.
júl. 1. 09:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem féltékenység. Eddig azt hitted, jó vagy, most meg rádöbbentél, hogy a barátnőd egy darab műanyaggal kétszer akkorákat élvez, mint veled. Most csalódott vagy, összezavarodott és megalázott. Ezt a kognitív disszonanciát meg lehet közelíteni jól és rosszul.

A rossz megközelítés, hogy megsértődsz, vagy/és tagadásba fordulsz. Ezzel először is leégeted magad a lány előtt, és komplexusos kisfiúvá zsugorítod magad. Másodszor beteszel egy kínos tabut a párkapcsolatba, ami ugyebár ritkán tesz jót a párkapcsolatoknak. Legfőképp pedig hiába van az egész, mert akárhogy is nyomod el, pontosan tudod, hogy miközben nem látod, ő remegő lábakkal, nyögve hatalmasakat élvez a dildójával.

A jó megközelítés, hogy továbbmégy ezen a vonalon, és megismétled. A lánynak jó lesz, mert a remegős orgazmusait veled éli meg, neked jó lesz, mert megtanulhatod, hogyan tudod te elélveztetni ilyen intenzitással. Egyrészt közelebb hoz egymáshoz, másrészt egy sor lehetőséget kinyit: megfigyelheted, ő hogyan nyúl magához, és leshetsz, lehet nálad a játékszer. Vagy ha mást nem: lehet belőle egy közös perverzió, ahogy neked végig kell nézned, ahogy hatalmasat élvez, amitől te beindulsz, mint az állat.

Csak halkan teszem hozzá: belegondoltál-e, hogy a lány esetleg nem pusztán a vibrátortól élvezett ekkorát, hanem pont azért, mert felizgatta, hogy nézed közben?

júl. 1. 10:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen 🙂
júl. 1. 12:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem. Engem nagyon izgatna, és örülnék, hogy élvezi. Tisztában vagyok vele, hogy jó eséllyel egy jó vibri nagyobb élményt ad, mint a farkam, ha nem más miatt, az újdonság varázsa miatt is. Sőt, az is biztos, hogy ha az én párom nézne, ahogy én kiverem magamnak valami fullos, rezgős műpuncival, jó eséllyel sokkal nagyobbat élveznék, mint mikor ő leszop. Ez van, nem kell féltékenykedni, pont ezért szokták ajánlani, hogy pár év után nem árt feldobni a hangulatot új játékszerekkel.
júl. 1. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!