Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik átéltek már a hármas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik átéltek már a hármas szexet két férfi egy nő, soha nem voltak féltékenyek a harmadiknak bevont férfira?

Figyelt kérdés

2023. aug. 11. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

Nem mert èn voltam a harmadik.

Mind a 2x egy hàzaspàrral voltam. Az elsőnèl a pasinak nem nagyon àllt fel ès rèszeg is volt. Èn 20 èves voltam kb akkor. Az asszony nagyon tetszett.

Volt egy vidèki pàr, ott terhes lett a csaj, ezèrt nem lett folytatàs.

Èn tuti nem osztanàm meg a pàromat, max ha nem èrdekel. Egy olyan lànyt igen aki kūlsőre tetszik, de belsőre nem èrdekel.

3-nak is csak addig jò lenni amìg dugod meg szopatod mert utàna szembesülsz azzal, hogy nem a te csajod ès be vagy szabàlyozva, hogy meddig ès hogy lehetsz vele

2023. aug. 11. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Nem voltam féltékeny soha, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy az izgalom, es a féltékenység keveredik.

De nem a féltékenység a fő vonal.

Alapból így volt nálam az első alkalom, egy barátom, meg a párja bevettek harmadiknak jó párszor.

Megszoktam, szóval már nem gond, és az utóbbi időben vettünk be pasit harmadiknak semmi problémát nem okozott.

Nem most, nem veszünk be senkit, mert nem vagyok kapcsolatban jelenleg😁

2023. aug. 11. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Az első hármasunk alkalmával a férjemet szoptam egy darabig. A barátja csak nézett minket. Aztán a férjem oda intette. A barát nyalni kezdett, addig nem volt gond. De amikor megfogta a csípőm és benyomta a farkát, abban a pillanatban elélvezett a férjem a számba. A barát persze folytatta tovább, amíg a férjem csak ült előttem és a kezeim fogta. Aztán eltelt pár perc és leállított minket finoman. Kb. egy hetébe telt feldolgoznia a féltékenységét és helyén kezelni az ő általa kitalált játékot. Szerencsére már minden rendben és ha ilyenre kerül sor, akkor már nem drámázik. Egyébként mindig ő kezdeményezi a swinger látogatásokat, nem én.
2023. aug. 11. 15:55
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Ha vannak szabályok akkor nem
2023. aug. 11. 16:14
 5/7 gabor49 ***** válasza:
83%
az csak az elvezetrol szol
2023. aug. 12. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem, mert a feleségem kiválasztottja az akkor legjobb barátom volt.
2023. szept. 2. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
80%

Ahol a féltékenység felmerülhet, ott ne hármasozzon a pár!

Viszont ha a féltékenység nem pálya, akkor ott bűn kihagyni ezt az attrakciót!

2023. szept. 2. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!