Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold kapcsolatban nem vagytok féltékenyek?
Aki benne él, vagy nyitott házasságban.
Nem rossz érzés hogy más dugja és szop@tja a feleséged?
Hogy tud ezek után működni a kapcsolat?
Ezt élvezik
Akár a tudat, vagy a beszámoló, vagy a látvány izgatja
45/F bika
Az én világomban így működik a párkapcsolat:
.
Ha a páromnak valami jó, valamire vágyik, akkor számomra az Ő öröme a fontos, és ebben segítem, támogatom :)
.
Természetesen ez a "normális", építő dolgokra értendő.
Cuckoldba nem lennék benne, de a 2 férfi 1 nő hármas favorit.
Nálam ez úgy működik, hogy izgat is, meg van kis féltékenység is, ez is egy plussz izgalmi faktor
35/F
Nem, a legjobb.
Szerencsére neki is bejön, jókat élvezünk így 😁
Vagy 4 éve az egyik ó barátommal találkoztam, s kertelés nélkül rákérdezett, hogy nincs-e kedvem hozzájuk csatlakozni,mert a feleségével beszélve ő engem nézett ki. Hát, volt, mert a neje egy igaz vadmacska.
azóta havonta egyszer megyek hozzájuk, hogy az asszonyt boldoggá tegyem, s amit a barátom (igen profin) filmez.
Ők előre megírnak egy szerepjáték forgatókönyvet, s mi azt eljátsszuk az asszonnyal. Fantasztikusan jól kijövök a nővel az ágyban.
Vagy 2 éve egy alkalommal azzal fogadtak, hogy nem írtak "forgatókönyvet", mert azt csinálok az asszonnyal amit akarok, semmire nem fog nemet mondani. És valóban: bármit csináltam, partner volt benne.
Ők ezeket a filmeket nézegetik hogy feldobják a nemi életüket. A barátom nem impotens, nagy ritkán be is száll, de őt inkább az izgatja ahogy a nejét gátlástalanul megdugom. Van ilyen is.
7
Nem tudom te hol élsz, én tutira nem csinálok/csinálnék olyat amit nem élvezek. Amikor két pasival dugtam a párom előtt, azt is élveztem. Igaz, az ő ötlete volt...
Akkor te szerencsés vagy, hogy ami a párodat izgatja, azt Te is pont élvezed.
Viszont a cuckold esetén a férfi hatalmas néger farokkal akarja szét dugatni a csaját, azt meg általában a csaj nem élvezi csak megteszi a pasija kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!