Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés férfiakhoz: ha mostantól a három testnyílás közül életetek végéig VAGY csak hüvelybe VAGY szájba és fenékbe hatolhatnátok a farkatokkal, mit választanátok?
Figyelt kérdés
Ezen kívül nincs semmilyen megkötés, kézzel mehetne kölcsönösen, nyalhatnátok is, bármilyen póz, bármilyen szerepjáték, bármilyen fétis megélése szabadon mehetne.2024. jún. 30. 18:25
11/46 anonim válasza:
Nekem volt olyan partnerem akivel közel 1 évig jártunk össze és csak orál és anál volt. Nagyon élveztem, de azért jó, ha mind3 lyuk játszik.
Viszont, ha választani kéne utóbbit választanám.
13/46 anonim válasza:
Csak popsiba,más nem érdekel.Persze csak egy jó kerek szük segget b.sznék életem végéig,és bele is élveznék.
15/46 anonim válasza:
Nekem az teljesen O.K. ha felszopnak, aztán seggbedugom a csajt.
Vagy ha fáradt vagyok, mehet a szopás végig.
16/46 A kérdező kommentje:
#10 De ez a te agyszüleményed, hogy én ezt meg azt gondolom a férfiak párválasztási kritériumairól. Ha a kérdés úgy merülne fel, hogy vagina vagy fenék (a száj meg ettől független, opcionális), akkor biztos vagyok benne, hogy a többség a hüvelyt húzná be, pont ezért nem efelől érdeklődtem. Nem értem, mi ez a kötözködési mánia a részedről, miért nem fér el szerinted egy ilyen semmi extra kérdés a napi ezer meg egy sokkal meredekebb között. Ráadásul személyeskedsz, rosszindulatú vagy. Sepregethetnél a saját házad tájékán, mielőtt másokba beleállsz.
2024. júl. 1. 21:53
17/46 anonim válasza:
Csak téged idézlek. Te sarkítottad pofátlanul úgy a dolgot, hogy a férfiak már csak gyermeknemzési céllal választják a puncit, és hogy aki nem engedi az anált, azt semmibe nézik. Ezeket mondtad. Most is ebben kívánod megerősíteni magadat. Szóval itasd fel a krokodillkönnyeket.
18/46 A kérdező kommentje:
Hol mondtam ezeket? 😂
2024. júl. 1. 22:56
19/46 anonim válasza:
20/46 anonim válasza:
Akik a popsira szavaznak, azok nem is akarják kielegiteni a nőt?
Minket az elégít ki, ha a puncink van nyalva és ddugva.hova lettek az úriemberek? Vagy férfiak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!