Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan bukott ki a barátnőm?
Voltam a haverokkal bulizni, és ott volt az ex barátnőm is. Sokat beszélgettünk, iszogatunk, aztán az ölembe ült, simogattuk egymást, csókolóztunk. Elmesélte mennyire nincs mostanában jól, és hogy hiányzom neki nagyon, meg a szex is. Végül csak orális szex volt. Az egyik haverom többször szólt nekem, meg jelezte, hogy ezt nem kéne. De végül megsajnálta a barátnőmet, és elmondta neki mi történt.
A barátnőm nagyon letört volt, és azt mondta, hogy ő nem szeretne olyan férfival lenni, aki más nő iránt táplál még mindig gyengéd érzelmeket. Majd kifelé menet még visszafordult, és megkérdezte, hogy tudtam-e, hogy őt sosem nyaltam ki. Felajánlottam neki, de azt mondta, mostmár biztos, hogy nem.
Szerencsétlen lány.
Sok hasznod nincs, ha még csak kinyalni sem voltál képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!