Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csalt már meg a barátnőtök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalt már meg a barátnőtök vagy a nejetek? Hogyan bukott le?

Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 22:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
Kilógott a kutyaólból a lába.
2017. máj. 21. 22:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A volt batátom nevetve mondta el..
2017. máj. 21. 22:47
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Beleolvastam az üzeneteibe.
2017. máj. 21. 23:01
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

huu hol is kezdjem :D

vissza mondták

tudtam a facebook jelszavát

el szolta magát

de volt olyan eset is hogy pont én voltam az a bizonyos másik fél és fel hívta a barátja ő meg tök nyugodtan be vágta hogy az egyik srácnál van meg hogy persze hogy együtt aludunk

mit ne mondjak elég kínos volt

2017. máj. 22. 00:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Bevallotta.
2017. máj. 22. 10:17
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

volt

külföldön voltam

bevallotta h valaki fogta, megcsókolta, ő meg visszacsókolta

az a srác aki már fél éve nyomult akkor rá és mondtam hogy 'rossz érzésem van ezzel kapcsolatban'

fene hogy mindig igazam van :D

azt tudom hogy csak egy csók volt és semmi más, és ezt még meg is bocsájtottam, de utána éreztem, hogy elkezd más lenni, frusztrált, stb (utána már nem csalt meg), így inkább szajonárát intettem neki, mert engem frusztrált, hogy megcsalt, őt frusztrálta, hogy megcsaltam, a sírva mondott "de légyszi, csalj vissza, mert addig megöl a bűntudat, nem bírom" pedig nem volt hatásos, mert nekem nem volt szívem visszacsalni, nem megy ez a tűzzel tűz

szóval ja :D

2017. máj. 22. 14:16
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
Igen, féléve voltam együtt azzal a barátnőmmel, annyira elhülyült (túl sok ivászat eredménye), hogy elment egyszer bulizni (én melóztam akkor) és még direkt lefényképeztette magát a partyfotóssal, amint egy idegen srác farkát markolásza nadrágon keresztül. A kép felkerült és hülyéje amikor bejelölték még arról dicsekedett alatta kommentben, hogy nem csak nadrágon keresztül volt nagy. Azóta annyi pasiját megcsalta, hogy még egyéjszakára se talált partnert + a viselkedése miatt az anyjáék is kidobták.
2017. máj. 22. 15:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
fELESÉGEM. előzmények+nyitva maradt g mail
2017. júl. 8. 21:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Feleség, aerobikra járt, mindig azt mondta, ott marad utána szaunázni. Egy idő után feltűnt, hogy nem volt soha vizes fürdőruha. (Fürdőruhás a szauna.)
2017. júl. 8. 21:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Baratnom legjobb baratommal... Nem csak csok volt... (AZ mar nem, mert megleptem oket) hat nem volt egy kellemes helyzet...
2017. aug. 11. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!