Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párkapcsolatban elő lányokhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban elő lányokhoz szól a kérdésem. Ha választanod kellene te hogy döntenél?

Figyelt kérdés
Megfordult már fejedben egy harmadik személyt bevenni a párkapcsolatodba? Ha igen akkor nő vagy férfi lenne? S inkább ismerős vagy idegen?

2024. jún. 27. 19:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%
Csakis férfi 😂
2024. jún. 27. 19:32
 2/24 anonim ***** válasza:
74%
Pasim haverja jöhetne bármikor!
2024. jún. 27. 19:40
 3/24 anonim ***** válasza:
89%

Egyszer így, egyszer úgy. Ha már belemennék ilyenbe, akkor szeretném mindkét felállást kipróbálni, bár a plusz férfi azért vonzóbb lenne.

Idegen vagy félismerős lenne, egyetlen kapcsolatomat se szeretném ezzel bonyolítani vagy tönkretenni.

2024. jún. 27. 19:42
 4/24 anonim ***** válasza:
20%
Elgondolkodtál már, hogy a párkapcsolatot miért hívják PÁRkapcsolatnak? Egy pár, az két ember. Nem több. Én is kúrogattam már össze-vissza, de akkor nem is volt párkapcsolatom...
2024. jún. 27. 19:42
 5/24 anonim ***** válasza:
85%
Férfit nyilván és nem közeli ismerőst.
2024. jún. 27. 21:14
 6/24 anonim ***** válasza:
59%

Ha a párom azt szeretné, hogy vegyünk be egy másik nőt, akkor a következőt tenném:

Beleegyeznék, azzal a feltétellel, hogy előbb vegyünk be egy másik férfit. Ha ő minden szívfájdalom nélkül végig tudná azt nézni, hogy valaki másra is úgy nézek szex közben vagy valaki más is kivált belőlem olyan érzéseket, amiket eddig csak ő tudott vagy más farkával a számban adnék ki olyan hangokat, tennék olyan mozdulatokat, amiket eddig csakis az ő fantasztikus szerszáma hozott ki belőlem. Esetleg ha látná, hogy a másik még jobban be is jön, mint ő eddig valaha és mindezek egyáltalán nem zavarják, akkor a következő alkalom az utolsó lenne, mikor a másik csaj jön. Ugyanis lezárnám vele a kapcsolatomat örökre.

De mivel gondolatban már eljátszottam én is ezzel, ezért kipróbálnám a csajost is.

Óriási különbség van a gondolataink és a valóság között.

2024. jún. 27. 22:11
 7/24 anonim ***** válasza:
87%
Rendszeresen többesezünk, szóval a fejben megforduláson már túl vagyunk :)
2024. jún. 27. 22:25
 8/24 anonim ***** válasza:
82%
6-os: Anno én is így gondoltam - de a valóság jobb lett mint az álmunk...
2024. jún. 27. 22:51
 9/24 anonim ***** válasza:
91%

Igen, nekem van ilyen tapasztalatom. Mindkettőnknek volt ilyen vágya, nekem férfit bevenni, neki nőt. Úgyhogy az első meg is valósult. Idegen volt a pasi, a párom igazából nem tudott teljesíteni, úgyhogy kb cuckold lett a vége.

Nőt nem sikerült találnunk erre a kalanra, de azt már meg sem élte volna a kapcsolatunk. Pedig én a kedvéért szívesen belementem volna aktívan is.

22/l

2024. jún. 27. 23:12
 10/24 anonim ***** válasza:
10%
Erőszak fantázia. Egy normális aktusnál nem kell harmadik fél. Felesleges személy csak. Ha nem képes az egyik alany magára a szexre akkor meg minek kezd bele?
2024. jún. 28. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!