Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha az alábbi két férfi közül kéne választanotok, melyikkel maradnátok inkább párkapcsolatan?
Az elsőt választottam, de amúgy szerintem fura "lehetőségeket" adtál meg, a valóságban nem így szokott előfordulni. Számomra jellemzőbbnek tűnik az alábbi:
1. Rendes, tiszteletre méltó férfi, de nincs szerelem, a kémia sem működik, a szex sem az igazi.
2. Működik a kémia, isteni a szex, lehetne szerelem (vagy van is), de a rendes, tiszteletre méltó és ehhez hasonló jellemvonásoknak még csak a közelében sincs...
Én úgy vagyok bekötve, hogy szerelem nélkül nem tudok szexelni, így az első kiesik. Mondjuk nem is látnám értelmét a kapcsolatnak, ha nem vagyok belé szerelmes.
Így marad a második, bár függ attól, miért nem kielégítő a szex és miért nem lehet rajta változtatni. Mindenesetre az érzelmi és lelki kötelék talán egy hajszálnyival fontosabb nekem, mint a szex, de az is fontos.
Őszintén szólva én inkább maradnék akkor egyedül a macskáimmal körülvéve, ha ez a két lehetőségem lenne csak. Szerelem nélkül én nem tudok kapcsolatban élni, de a jó, kielégítő szex is elengedhetetlen számomra- sőt, talán egyikből következik a másik nálam, a gyakorlat azt mutatja, hogy minél gyakoribb és jobb a szex közöttünk, annál szerelmesebb és ragaszkodóbb vagyok. Szóval két ilyen szorosan összetartozó (nálam), kapcsolati szempontból létfontosságú dolog nélkül inkább választom a magányt.
Őszintén nem tudok dönteni a felkínált lehetőségek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!