Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban ha csak a nőnek van autója az furcsa?
Fordítva természetesen megszokott és elfogadott, minden ezzel járó dologgal, hogy a férfi hozza viszi a párját autóval.
De mi a helyzet ha csak a nőnek van, de a férfinak nincs.
Ott azért egy idő után nem merül fel a nőben hogy "hát nem vagyok én sofőr hogy hurcoljam ide-oda a páromat"?
Eleve egy férfinak önmagában az nem kellemetlen kicsit hogy ott ül az anyósülésen amíg párja vezet?
Nekem van kocsim. Páromnak jogsija sincs. Nem kell hurcolászni. Ha olyan helyre megyünk, akkor vezetek szívesen!
Gyalog, busszal is járunk. Sőt nálunk a hétvégi túra kb 20 kilóméter.
Egyáltalán nem zavar...
N27
# 1
Neked nem zavaró hogy párodnak jogsija sincs férfi létére? Tudod ezt sok nő azért férfiasság egyik mértékének tartja.
# 4
Ezt én nem állítom, hanem kérdezem. Mert ezt azért hallottam sok nőtől, hogy kicsit fura és nem túl férfias ha még jogsija sincs egy férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!