Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viccelődik barátnőm ilyenekkel?
Nem is értem ,hogy tud ilyenekkel viccelödni multkor olyat mondott, hogy "Majd ha egymásra ununk szakitunk..."
meg "Majd szolj ha jössz, ne hogy meglásd a másik pasim"
Tudom ,hogy csak viccel de nekem ilyenek eszembe se jutnának mert csak megbántanám vele. Féltékennyé akar tenni vagy mi? 24F-19L és fél éve vagyunk együtt.
Nekünk is van ilyen belső poénunk: neki a titkos másik barátnőjét Zsófinak hívják, nekem napirend szerint van beosztva Csaba, Géza, Ödön... Mikor milyen név ugrik be :)
A szakítással nem szoktunk poénkodni.
Ez tényleg csak vicc, nem kell felkapni a vizet. De ha nagyon zavar, akkor ülj le vele megbeszélni, hogy ezeket inkább hanyagolja.
Mi is szoktunk hasonlókkal viccelődni, pedig már 10 ève házasok vagyunk.
Pl. Mikor kiderült, hogy másnap mègsem kell dolgoznia menni, "akkor holnap itthon leszel, óóó akkor mondhatom le a szeretőm...
De ő is szokott ilyeneket mondani. Nem sűrűn, de előfordul. Nem kell mindent olyan komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!