Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden férfi szeret a lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi szeret a lány szájába élvezni.?🤮

Figyelt kérdés
2024. jún. 27. 09:52
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
33%
Ti azt hiszitek,hogy azok,akik mást szeretnek,mint ti,azok alávannak rendelve a férfinak.A kérdező is csak azt tudja hajtani,hogy a kur.vák nyelik le,egy éppkézláb megnyilvánulása nincs.Csak egy silány szexuális élete.Érdekes módon,akik lenyelik nem minősítik azt,aki nem teszi.Ő az,aki alárendeli magát a férfinak,más élvezetből csinálja.
2024. jún. 29. 10:00
 52/54 anonim ***** válasza:
75%

Az előtted lévő vagyok.

A kérdező egyedi kategória, a kurvázással én sem értek egyet.

Aki tényleg szereti csinálni (lenyelni, análisan), azzal semmi gond nincs.

De sokan nem így vannak, hanem fosnak, hogy a pasi lelép/félrekúr, és ennek hatására inkább megtesz mindent.

Na ezzel van igazából a baj.

Bár az itteni válaszok alapján eléggé nyomatják, hogyha nem teszi valaki, nem lesz pasija, meg majd megcsalják, stb.

Ezeket vagy pasik írják, vagy az előbb említett réteg.

2024. jún. 29. 10:20
 53/54 anonim ***** válasza:
79%

52

Ami azt illeti, nekem sem tetszene, ha a pasi nem lenne hajlandó orálozni vagy mondjuk ujjazni. Ezek a dolgok az alapvető szexualitás részei. Ha valakinek nem tetszenek, nyilván senki sem szabad erőltesse, de bizony érdemes tudomásul venni, hogy sok esetben akkor kalap-kabát.

2024. jún. 29. 10:43
 54/54 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, ezt idejekorán nem árt letisztázni.

(Nyilván nem az első randin.)

Mert ha annyira nem passzolnak, akkor hosszú távon kár szarakodni egymással.

Én pl mint írtam, alapjáraton orálozni szeretek, csak a számba nem engedem.

(Legfőképp mióta az exem hisztirohamot kapott, mikor orál után meg akartam csókolni.)

A párom azt mondta, ő még a szopás nélkül is meglenne, de nyilván nem ellenkezik, viszont befejezésnek a szexet preferáljuk mindketten.

Valamennyire lehet alkalmazkodni egymáshoz, de ha nagy vonalakban eltérőek az igények, ott jó nem lesz.

2024. jún. 29. 10:52
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!