Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden férfi szeret a lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi szeret a lány szájába élvezni.?🤮

Figyelt kérdés
2024. jún. 27. 09:52
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%
Én pl jobban szeretek kicsivel testre élvezni, mint szájba. De a barátnőm kedvéért szájba megyek el majdnem mindig, mert ez is nagyon izgató. Ő pedig kifejezetten szereti az ízét, és praktikus is, mert nem kell takarítani, lenyeli mindig. Hogy miért nem punciba? Több oka van. Egyrészt nem tudok punciba jót élvezni, sosem kapom el úgy a ritmust hogy jó legyen, és nem jó nekem, ahogy szorít nagyon a punci, mintha elszorítaná az orgazmusom. Emellett a barátnőm sem szereti, mert utána folyik belőle fél órán keresztül. Ja és gyógyszert sem szed már. Hogy szerinted krva amiért szereti szájba? Hát felőlünk nevezd annak, kit érdekel?
2024. jún. 27. 21:42
 42/54 Whitewolf19 ***** válasza:
76%
Biztos valami dagadt nő ez is...
2024. jún. 28. 00:18
 43/54 anonim ***** válasza:
100%
#42: Szerintem nem dagadt meg nem is nő. Csak egy unatkozó prűd kislány...
2024. jún. 28. 07:39
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
Már, ha "lány"…
2024. jún. 28. 08:03
 45/54 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nálunk ez nem kérdés. Én szeretek szájba élvezni, a feleségem meg szereti, ha a szájába élvezek el. Ezenkívül szereti is az ondómat fogyasztani. A választás jogát azt mindíg fenntartom neki. Aktus után ő veszi kézbe-szájba a f@szomat és döntheti el, hogy hova élvezek.

2024. jún. 28. 12:15
 46/54 anonim ***** válasza:
100%
jó az is, de én inkább arcra preferálom.
2024. jún. 28. 12:54
 47/54 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező nem kell elhinni mindent 30 éves nő vagyok,nálam ez nem fér bele,és a baráti köröm is 30 As nők,és nekik sem.Nyugi mindenki komoly kapcsolatban és házasságban él.😀Aki meg szereti hadd nyelje,engem sose érdekelt.Neha mondjuk sajnálok néhány nőt,hogy mindent is bevállalnak,hogy a pasi vele maradjon,aztán maradnak egy tag segglukkal,és megpattan a pasi .10 éve élek házasságban,az én férjem sosem erőltette sőt 😉
2024. jún. 28. 13:17
 48/54 anonim ***** válasza:
67%

47

Vaaaaaagy csak nem mindenki olyan prűd, mint te és a barinőid.

2024. jún. 28. 13:27
 49/54 anonim ***** válasza:
100%
En szeretem ha oda elveznek
2024. jún. 29. 05:44
 50/54 anonim ***** válasza:
46%

Abban semmi prűd nincs, ha valamitől az ember irtózik, és nem rendeli magát alá a másiknak, mint sokan...

Prűd az, aki általában erkölcsi okokból nem csinál dolgokat, meg beszélni se lehet vele szexuális témáról.

Volt már fa$z a seggemben, nyeltem már g€cit is, nem erőltette rám senki, de nagyon negatívan hatott, így nem erőltetem.

2024. jún. 29. 09:03
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!