Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit akar a barátnőmtől? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar a barátnőmtől? Mit akar a barátnőm tőle?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Itt a kérdésem amit a barátnőm szemszögéből tettem fel, csak rájöttem, hogy így nem tudom elég jól megfogalmazni.

Szóval a barátnőm azt mondja, csak barátok, és a srác a lányokról is sokszor kikéri a véleményét...

Közben másoktól hallom, hogy mindeközben a tanácskérés közben, simogatja a barátnőmet, arcát, combját is látták már, és nagyjából 2 centire állnak egymástól. A gyerek nagyhangú folyton úgy beszél mások előtt a barátnőmről, mintha ő akarna tőle valamit.

Régebb óta vannak jóban, mint, hogy mi össze jöttünk volna.. 5 hónapja vagyunk együtt, vele 2 éve "barátok"...

Azt mondja a barátnőm, hogy nagyon régen csókolóztak párszor, de nem akarnak egymástól semmit.

Ha mondom, hogy hagyjuk egymást a francba akkor kiakad, hogy azért, mert néha beszelget?!

Én már nem tudom mit higyjek.

Belenéztem a telefonjában, láttam pár flörtölős beszélgetést..

Gyere át, meztelen vagyok, ilyenek.. de regebbiek egyébként egyáltalán nem beszélnek chaten.

2024. jún. 26. 12:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
Ha ilyen forgalmas helyen dolgozik elobb-utobb rarepul egy masik kan
2024. júl. 23. 17:01
 72/72 anonim ***** válasza:

O kezdemenyezte a visszakoltozest? Mert akkor teged valasztott leginkabb. En elfogadnam amig megvan a rajongasa addig biztosan nem lesz gond. Erdekes am h szerelmes es ugy is tud flortolgetni massal.

Mert altalaban azert amig vki ennyire egy szemelyt valaszt addig nem szokott tudni masra nezni. Aztan lehet o se teszi.

2024. júl. 24. 09:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!