Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Régebb több lány küldött,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régebb több lány küldött, vagy töltött fel magáról netre intim képeket. Jó látni hogy ez nincs így. Érettebb lett a társadalom vagy hatékonyak a kampányok? Kinek mi a meglátása?

Figyelt kérdés

2024. jún. 25. 13:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mostanság minden önérzetében sértett kisgyerek rögtön küldi napiszarra meg hasonlókra a képeket amikor nem úgy megy valami ahogy akarja, így érthető hogy manapság már nem igazán akarnak küldeni... 34/F
2024. jún. 25. 13:08
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
Most is sokan töltünk fel, csak nem mindenki érdemli meg hogy lássa
2024. jún. 25. 13:13
 3/13 A kérdező kommentje:
A napiszrnak nem régebben volt az aranykora? Az az érzésem hogy már nem akkora divat mint pl 10 éve
2024. jún. 25. 13:16
 4/13 anonim ***** válasza:
33%
Ja,lehet komolyabbak lettek a nők? Nem tudom, nem nagyon küldenek már.
2024. jún. 25. 13:20
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Igen , most a háború kampány ezeket megváltoztatta.
2024. jún. 25. 14:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Régen többen??? Én nrm tudom te hol élsz de én azt tapasztalom hogy minden 2. Végzős középiskolásbak van olya csaj ismerőse aki onlyfansozik...
2024. jún. 25. 14:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal lány létemre nekem az a véleményem, hogy sokkal inkább pórul lehet járni, egyre visszakövethetőbb a dolog, így én nem bízom ennyire senkiben. Nehezíti a dolgot, hogy vannak tetkóim, ami mindig azonosíthatóbbá tesz arc nélküli képen is. Szóval ezért nem küldök ilyen képet, és nem csinálhat rólam pasi sem meztelen képet. Használja az emlékezetét, meg a fantáziáját. Ez manapság már más, mint hogy apámnak van anyuról 1-2 polarid képe a 80-as évekből.:D
2024. jún. 25. 14:44
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Te milyen érett társadalomról beszélsz?

Remélem ez egy rossz vicc.

2024. jún. 25. 14:47
 9/13 anonim ***** válasza:
91%

Régen nem volt platform, ahol ezért pénzt lehetett kérni.

Most már a lányok nem mutogatják csak úgy ingyen a seggüket.

Ellenben egy mekis menü áráért bárkinek, aki kifizeti.

2024. jún. 25. 15:27
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
Én is úgy látom, ahogy a 9-es! A harmincas éveim közepén járok, szóval nem vagyok egy vénember, se valami begyöpösödött hülye. De sokszor csak nézek, hogy mit művelnek a mai fiatal lányok.
2024. jún. 25. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!