Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosan mennyi ideig bírja egy férfi a szexet?
Sosem bírtam sokáig sem a dugást, az orált meg pláne nem. Számomra túl jó érzés mindkettő. Hívhatjuk gyorstüzelésnek is. Csodálom azokat a hapsikat, akik sokáig bírják egy nővel ezeket az ingereket. Számomra szinte felfoghatatlan. Én alapesetben 2 perc alatt végzek ha sz.pnak és a punciban sem bírom 5 percnél tovább. Esetleg ha már nem az első menet, olyankor úgy 10 perc kb. Akkor viszont a derekam szakad le már. Ez van. Sosem voltam egy lepedőakrobata, fiatalon sem. Legjobban talán akkor bírom, ha a nő van felül és csak lightosan lovagol rajtam. Misszionáriusban vagy doggyban viszont túl kanos vagyok és 1-2 perc alatt eldurranok. Az orál pedig egy édes kínzás a farkamnak, volt olyan barátnőm, akinek elég volt csak bekapnia, szívott rajta 1-2 erőset és azt hittem az agyvelőm is kijön. Fél perc nem volt az egész.
Tudom sokan le fognak pontozni, de én legalább őszinte vagyok...
Nem tudom, én eleve dugástól csak akkor tudok elélvezni, ha előtte tartok 3-4 nap szünetet, akkor de akkor is maximálisan kontrollálom. Ha jó keményen dugom a csajt, akkor így 15 perc.
Szopásnál 5-10 perc.
Nem tudom, még én magam sem tudom saját magamról azt, hogy átlagosan mennyi...
Szóval ez sok mindentől függ.
Mennyire jövök izgalomba, milyen és milyen hosszú az előjáték, mennyivel előtte elégültem ki, mennyire vagyok éppen fejben fáradt, és még sorolhatnám.
Amúgy a klasszikus szexnél az 1-2 perctől a 15 ig minden, egy jó óránál max 5 perc...vagy kevesebb.
Engem meg igazából leszopni nem tudnak, csak, ha a saját ütememben dugom a csaj száját, akkor tudok elélvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!