Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy edző számára mi a jó taktika hogy ellen tudjon
állni az incselkedő tinilányoknak?
Ki kell verni edzés előtt
2024. jún. 23. 21:51
Azt kell mondani nekik, hogy kicsi a cerka, meg hogy bu zi
2024. jún. 23. 21:59
Hát pokoli nehéz lehet én a helyedben 1 - 2 faxra húzznék
2024. jún. 23. 21:59
Például ez: hacsak nem 19-20 éves, akkor az elég szánalmas, hogy egy felnőttkorú komolyan veszi egy kiskorú közeledését és egyből a szexen jár az esze.
2024. jún. 23. 22:00
1. Honnan veszed, hogy kiskorú?
2. Nézd meg jobban, hogy hogyan is néznek ki azok a lányok! És akkor még nem beszéltünk a viselkedésükről!
2024. jún. 23. 22:03
6/11 A kérdező kommentje:
Sok 16 éves sportoló csaj kinéz úgy mint egy átlagos 20 éves, az hogy valakinek bejön és tetszik de nem kerül sor semmire még nem bűn. Ez ellen nem lehet tenni. Egy fejlett test akarva akaratlanul tetszik egy heteró férfinak
#4 szóval egy kiskorú simán közeledhet egy felnőtthöz, de a felnőtt az szánalmas, ha komolyan veszi? Érdekes álláspont! Azért megnézném azt a pasit, akinek ilyenkor nem kezd el járni az agya és csak legyint egyet. Mielőtt kiforgatod amit írtam, nem arról van szó, hogy a férfi kezdjen ki a kiscsajjal, hanem arról, hogy megindulnak benne az ösztönök.
2024. jún. 23. 22:08
#7: Akkor olvasd el miről szól a kérdés, mert nyilván nem értetted. Benne is van a kulcsszavak között a szex. Ha csak annyiról lenne szó, hogy jóféle és flörtölni próbál veled stb, de nincsen köztetek semmi, akkor az teljesen rendben van, de akkor meg tárgytalan a kérdés is.
2024. jún. 23. 22:13
Fel kellene nőni, tanulni kellene pszichológiát! Csak a szexualitásukat próbálgatják, egy edző pedig nem egyenrangú fél abban a felállásban. Még véletlenül sem kell komolyan venni, számolni velük!
2024. jún. 23. 23:22
7-es: Ha meg is indulnának benne az ösztönök, akkor is ő egy felelős felnőtt (akinek ráadásul a gondjaira bízták a lányokat) míg a tinik közel sem ez a kategória. Nyilván az edző is férfiember, nincs fából, tetszhet is neki a adott szituáció, de van az a pont, ahol meg kell húzza a határt, és a szex, az bizony már ezen a határon túl mutat.
Én is vettem már részt nyári ifjúsági táborozásban, ott is voltak/vannak nagyon is helyes és értelmes lányok, de valahogy eszembe se jutna nőként tekinteni rájuk, és nem (kis)lányokként. Lehet akár 17-18 éves, és testileg nagyon is érett, lelkileg, szellemileg közel sem az a kategória.
2024. jún. 23. 23:37
Kapcsolódó kérdések: