Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha utálom az arrogáns, sznob csajokat, akkor az jó taktika lehet, hogy első randin direkt egy késdobáló lebujba viszem őket, így a sznobok egyből kiszűrődnek?
Ha szűrünk, akkor szűrjünk rendesen. A csajnak így is egyedi élményben volt része. Az alkesz akit kiütöttek kinn, olyan borult, mint a liszteszsák, azt mondta szegény lány, ilyet még nem látott. Mondtam szegénykének, isten hozott a Faházban.😊
Az nem sznobság, ha valaki nem hajlandó bemenni egy késdobálóba.
Oké, hogy egy zsugori szar alak vagy, de a sznobok kiszűrésének legegyszerűbb módja nem ez. Így csak magadat járatod le, és tökéletes úton vagy afelé, hogy senki ne álljon le veled.
#6 "zsugori szar alak" xDDDD
Amúgy igen, én is pont erre gondoltam, mint az előttem szóló.
Ezért is a módszered duplán működőképes:
1. Te kiszűröd a sznob csajokat, mert utálod őket
2. A sznob csajok kiszűrnek téged, mert ők meg a zsugori szarokat utálják
Én is jöt röhögtem, mikor csávókám megvizsgálta közelről a betont.😆 A lány inkább ledöbbent.
Na megérkezett az első rothadó lelkületű tudományos Józsefünk, aki megállpítja, hogy ki, milyen alak. Annyira kellett ide, mint kovidosnak a malária.
A csaj lelépett, mert rájött hogy egy nyomorékkal van dolga.
Valszeg nem csak csóró vagy, de kisfaszú is.
Az ilyenek vannak ennyire bezsongva xDD
Éjfél után 30 perccel a fórumon basztatod a billentyűzetet ahelyett, hogy kúrnál valamit. Persze nem is nagyon lesz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!