Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha utálom az arrogáns, sznob csajokat, akkor az jó taktika lehet, hogy első randin direkt egy késdobáló lebujba viszem őket, így a sznobok egyből kiszűrődnek?
#9:
Lomizni nem voltam, de köszi az ötletet.😆 Lehet majd jófej leszek és a következő csajomnak szerzek onnan egy hűtőt.😂
De hát te is itt vagy éjfél után birkucikám, feltűnik?
Szerintem ez nagyon gáz...
Gondolj bele el viszel egy normális csajt egy ilyen helyre mennyire fogja jól érezni magát?
Attól hogy nem tetszik neki hogy ölik egymást az emberek attól még nem sznob....
De ha olyan csajt akarsz fel szedni aki élvezi a kés dobáló helyedett miért nem onnan nézel ?
#13 - Tapasztalat: vannak ilyen nyomorékok minden életkorban.
Amúgy igen, szomorú, hogy neki más öröme nincs az életben.
Szerintem ennek semmi köze a sznobsághoz. Én nem vagyok az, sőt, nem is szeretem, ha költenek a pasik, mert nem tudni mi lesz belőle és nem akarom, hogy szarul érezzék magukat, ha csalódnak. Én sem szívesen fizetek, ezért legtöbbször csak sétálni megyünk első alkalommal. Voltam pl. moziban is, ő vette a jegyet, én pedig a nasikat, szóval azt is megosztottuk.
Viszont soha, a közelébe nem mennék egy ilyen helynek, nem azért, mert olcsó, hanem mert félnék bemenni. Épeszű ember miért menne egy ilyen kocsmába? Max. azt hinném, hogy vagy el akar üldözni vagy te vagy alkesz.
Na mindegy. Szerintem ez csak puszta tahóság. Ha nem akartok pénzt költeni, azt máshogy is meg lehet oldani.
Mint módszer, tutira működik :)
Bár szerintem ezzel nem csak a sznob csajokat riasztod el, hanem az átlagosan igényeseket is ;D
Kérdező, itt vagy még ?
Vagy elijesztett, hogy a válaszok többsége kiszúrta mekkora lúzer vagy ? xD
Ismerjük egymást, ne hari?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!