Olyan emberek miért járnak kocsmába, még veszélyes késdobáló helyekre is, ahol magukban isznak, nincs társaságuk? Ugyanennyit érne az otthon piázás is
Figyelt kérdés
2020. máj. 2. 22:06
2/11 anonim válasza:
Úgy mégis olyan,mintha a társaság része lenne,igazából az is,csak nem aktívan,de mindenkiről tud mindent,mert figyeli az ottlévőket.
3/11 anonim válasza:
Akkor szólj a kocsmásnak, hogy hordja ki az emberedhez kannában a piáját...
Kevesebb cekkert kell hazafele cipelni, ha mindjárt az italboltban fogyaszt.
4/11 anonim válasza:
Ha nem ismersz senkit se, akkor se vagy egyedül. A kocsmábajáróknak (nekem is) általában van tőrzshelye, van ismeretség, ha mással nem a pultossal váltok pár szót.
5/11 anonim válasza:
Alkoholista kocsmatöltelékek között mindenféle embert találsz, horoszkóp és szakma szerinti bontásban is. Olyat is, aki magában iszik. Ez ilyen sport.
6/11 anonim válasza:
#5: Ugyanúgy, mint egy cukrászdában, étteremben, vagy akár egy vegyesboltban is.
7/11 A kérdező kommentje:
cukrászdában még sosem találkoztam agresszív balhés alakkal :D
2020. máj. 3. 11:01
8/11 anonim válasza:
#7: Nem vagyok rá büszke, de több, mint húsz éve járok napi szinten ugyanabba a kocsmába, ott még én se (EGYSZER sem!), nívós étteremben viszont már igen!
9/11 anonim válasza:
Szeretik nézni a műsört. Én nem, és ezért iszok otthon, ott biztonság van :D
10/11 anonim válasza:
"ugyanennyit érne az otthon piázás is" Na ez az a mondat, amiről biztosan látszik, hogy te nem jársz kocsmába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!