Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, egy alkalomért sok a 10 ezer forint?
Figyelt kérdés
Visszajelzésekből ítélve sok, de nem egy oldalon láttam már hatalmas összegeket, amik bár egy éjszakára vonatkoztak, majdnem egy heti fizetésnek feleltek meg. Pedig voltak hasonló kaliberűek, mint én.jún. 21. 19:25
1/19 anonim válasza:
Az nagyon olcsó, biztos nem valami leharcolt rbancrol van szó?
2/19 anonim válasza:
Világ olvasója, sokan annyiért árulnak képeket a lúzereknek snapen
3/19 anonim válasza:
2010-ben, sőt, akár még 2019-ben is bombázó csajokat lehetett kapni ezért a pénzért.
5/19 A kérdező kommentje:
Egy alkalom általában 20 perc, így ha órabért számolunk, az 30 ezer forint. 8 általánossal, zéró tehetséggel és tapasztalattal szerintem ez igenis nagyon jó kereset.
jún. 21. 20:11
10/19 anonim válasza:
Mert te lennél az? Annyit adok,ha nem laksz messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!