Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 ezer forint az sok ,ha egy lány ismerősömnek fizetek ,hogy hetente egyszer orálisan kielègitsen?
Figyelt kérdés
2023. júl. 4. 09:39
4/18 A kérdező kommentje:
Alkalmankènt ,de nagyon szèp,aranyos lány
2023. júl. 4. 09:57
5/18 anonim válasza:
Ha olyan szép és aranyos, miért nem kellene tartós kapcsolatra? Én az ilyet sohasem értettem. Pedig férfi vagyok. De már ifjú koromban azon gondolkodtam, kinek jó az egy éjszakás? Ha egyszer jó volt, miért nem jó megint vele? Ha nem volt jó, akkor az más.
6/18 A kérdező kommentje:
Egyikünknek sincs ideje
2023. júl. 4. 10:03
7/18 anonim válasza:
Gondolom, azért kínálsz annyit, mert nem hivatásos, ezért okkal nemet is mondhat. Amúgy nem ismerem a tarifákat. De még a prostituált is, aki nem tartja magát szakadtnak, többet kér, mint egy igénytelenebb.
8/18 anonim válasza:
Annyiért olcsó ha bele megy. Ilyenben én benne lennék gondolkodás nélkül ha bele megy. Akkor 30-40 ért lehet szexben is benne van.
9/18 anonim válasza:
Azt is figyelembe kell venni hogy egy kva annyi férfival szexel hogy fertőző veszélyes lehet. Még egy ribis nő is csak kis pályás azokhoz képest. Ezért én nem is merek kvàzni. De átlagos nőnek aki sosem volt kva hivatalosan annak fizetnék gondolkodás nélkül. Szóval ez sokkal jobb mint a kva.
10/18 anonim válasza:
Ha bevállalja, pályakezdő ribi. Egyébként jó az ár. Ismer, biztonságban van, nem lutri neki h most epp ki jön, ezért előnyösebb neki, mint egy hivatásosnak. Jövedelemkiegeszítés másodállású ribinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!