Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés férfiként ha egy nő elmegy aktus közben?
A tegnap volt az első orgazmusom aktus közben, igazából csiklóizgatással, de aktus közben ilyen még nem volt. Utána teljesen beindult és annyira jó érzés volt, minden amit csinált, hogy elmentem még kétszer. Ilyen még sosem volt, alig tudtam már tartani magam. Azt mondta, hogy ő is elképesztően élvezte. Most először csináltuk ilyen pózban, és az egész annyira spontán dolog volt, hogy erre nem is számítottam, és nem tudom milyen voltam. Nem emlékszem milyen hangot adtam ki, vagy hogy volt, és ő csak annyit mond, hogy nagyon izgató és jó érzés volt neki.
Egy anonim oldalon leírhatjátok őszintén, hogy valójában milyen, mert nagyon érdekel. És félek, hogy a párom, csak azért mond ennyit, mert valami nem tetszett neki, rákérdeztem, de azt mondta szuper volt. 21N
Ha elmegy, az nem jó érzés!
Ha elélvez, az viszont nagyon is az...! 🤣
Röviden, csodás.
Ráadásul én is nagyobbat élvezek emiatt....🤯
Érdekli is az őket 😂
Csak be lehessen dugni a farkukat a nőbe
7.
Azért ne álltalánosítsunk drága.
Nálam pl a nő az első és a legfontosabb. Ha én nem élvezek el, az nem fontos, az viszont a legfontosabb, hogy a párom mindenképp a csúcson legyen többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!