Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mekkora baj, ha férfiként alig tudok elélvezni szex közben? F/30
A csajok általában imádják hogy sokáig tart. De sokszor előfordul, hogy hiába nagyon heves a szex, még akkor is nagyon sokára megyek el.
Néha örülnék egy gyors menetnek.
A masztit is már rég elhagytam, pont ezért.
Talán a felizgatással lehet a baj? Vagy más? Igaz merevnek mindig kő merev....
Nekem volt ilyen barátom. Mindig azt éreztem, hogy nem vagyok neki elég, nem kíván eléggé, ami az önbizalmamnak annyira nem esett jól, néha magamban kerestem a hibát. És ez már az én szexuális étvágyamra is kihatott, elkezdtem sokkal kevesebbszer kívánni a szexet. Soha nem voltak ilyen spontán, gyors 5-10 perces menetek. Ha meg voltak, akkor én elmentem, és ő meg mondta hogy hagyjuk abba, mert neki ennyi nem elég.
Nekem meg azért a 40-50 perces "reszelések" nagyon fárasztóak, unalmasak voltak és közben eléggé ki is száradtam, ami még jobban rontotta a minőséget. Sajnos nem tudom mi lenne erre a megoldás.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!