Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy lány ha szép arcú és jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány ha szép arcú és jó alakja van, viszont a puncija nem a legszebb, akkor nem is kívánatos?

Figyelt kérdés
nekem szép arcom van és jó alakom. (ezt másoktól kaptam vissza, magamat nem látom szépnek) viszont az egyik kisajkam nagyobb mint a másik és a színe is másabb ott lent. Ha meglátja a barátom, nem undorodik meg tőlem?
2024. jún. 21. 01:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A férfiaknak valószínű tetszeni fog, de így látatlanban nem lehet biztosra megmondani.
2024. jún. 21. 07:45
 12/18 anonim ***** válasza:
7-es, hány éve vagy sötétségben?
2024. jún. 21. 08:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Naív gyerek vagy te még kérdező.

Az igazi vonzalom pedig brutálisan hormon alapú, a külső egyénspecifikus, ahogy az is, hogy mi tetszik a másik félben.

Az igazán jó szexhez a hormonoknak és érzelmeknek kell passzolni.

2024. jún. 21. 08:25
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
Én az első kapcsolatom előtt ezen nem is izgultam, sőt igazából nem tudtam, hogy olyan nagyon csúnya lenne. Azt persze igen, hogy nem rózsaszín és babás. De aztán később két férfi találta undorítónak, pedig teljesen higiénikus. Sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni, az ilyen férfitól, ha adhatok egy tanácsot, inkább menekülj. Amúgy is, ha undorítónak tart, orálra/ujjazásra stb ne is számíts, és ha tényleg címeres paraszt, még azt is be fogja neked beszélni, hogy ezeket azért nem teszi meg, mert csúnya puncid van, persze ha szép lenne, megtenné. Ez sem biztos, csak azért mondja mert nem érdekled, és nem akar foglalkozni az élvezeteddel. Ha a barátod szeret nem a puncid kinézete fog neki számítani.:)
2024. jún. 21. 08:43
 15/18 anonim ***** válasza:
65%
Azt NEM tudom megmondani, hogy az az általam nem ismert férfi hogyan reagál, de azt tudom, hogy nálam semennyire sem lenne negatívum, ha tetszel, kívül - belül, személyiség, stb....
2024. jún. 21. 10:56
 16/18 anonim ***** válasza:
biztos, hogy nem, és nem zseblámpával meg nagyítóval fogja nézegetni....nyalásnál sem és dugás közben sem azt bámulja végig
2024. jún. 21. 14:13
 17/18 anonim ***** válasza:
64%
Egy kisfelbontásu torzitott képet feltölthetnél. Érdekes lenne látni mi az amít csunyának tartasz.
2024. jún. 21. 15:45
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Én nagyobbat mondok, úgy tudok csak véleményt mondani, ha lefelszel velem.
2024. jún. 21. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!