Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akarja a barátnőm, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja a barátnőm, hogy tövig nyomjam be neki, ha ez számára fájdalmas?

Figyelt kérdés

És amúgy nem szereti, ha fáj neki. Igyekszek figyelni rá, hogy ne fájjon neki, de mindig rámszól szex közben, hogy mélyebbre. Azt állítja, hogy ő így élvezi, de egyértelműen látszik rajta, hogy nem. Hevesebb együttlétek gyakran úgy végződnek, hogy ő nagyon könnyezik, kb mint aki sír, másnap meg megjegyzi, hogy az előző esti után elég kellemetlen volt neki az ülés.

Nekem így egyre kevésbé van kedvem szexelni vele, mert tudom, hogy fájni fog neki. Ez így totál élvezhetetlen, nem akarom, hogy sírjon miattam.

2024. jún. 20. 23:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha kéri, akkor add meg neki amit akar. Ne foglalkozz vele. Lehet azok öröm könnyek. Máshogy nem tud elélvezni. Használjatok több síkosítot, hátha úgy jobb lesz.
2024. jún. 21. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!