Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is izgatna,ha párcserére a feleségét hosszú hétvégére,vagy egy egész hétre cserélné el?
Figyelt kérdés
jún. 20. 15:15
13/28 Oldfire válasza:
Az a ciki, hogy szeretnéd megcsalni és ebben az ő segítségét kéred. De meg próbálod bemagyarázni hogy ez nem megcsalás.
14/28 anonim válasza:
Nálunk fordítva van.
Férjcsere, és másnak az asszonyát kell dugnom egész hétvégén át, mikor olyanjuk van.
Bekevernek valamit az italomba biztos, mert 2 napig folyamatosan áll.
Alig szoktam várni a hétfőt, úgy kipurcanok a folyamatos dugástól.
15/28 anonim válasza:
Én benne lennék egy ilyenben, de a síma párcserére se lehet rávenni az asszonyt.
16/28 anonim válasza:
#14 Az álmaid megvannak még, jólvan akkor.
17/28 anonim válasza:
Utolsó.
Elfelejtettem írni: irónia. De aki tud, az felismeri.
Aki nem, annak meg akkor most jelzem utólag…
14es vótam
18/28 anonim válasza:
#17 Neharagudj, de itt a gyakorin nem nagyon lehet az iróniát felismerni szerintem ez érthető 🤣
19/28 anonim válasza:
Engem a zasszony a jófogáson hirdet, igaz napi limitre.
Egész hétre még szinte sosem foglaltak le, szinte mindig hamarabb végzek, a kuncsaft elégedettségére.
20/28 anonim válasza:
Ha lenne párom és nem tiltaná a vallásom akkor nekem tetszene a párcsere, mert változatosság, meg ha nem jön be a másik nő akkor vissza küldhetem a pasijához. (Nem irónia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!